Deel dit artikel ‹ Terug

Twee keer Nederlands Kampioen voor Partisans Athletics Cheerleaders!

Geplaatst op: maandag 16 juni 2014


IJzersterk! Knallen! Team Athletics Elite en Partnerstuntkoppel Rob en Mayke hebben bewezen, dat zij ware kampioenen zijn door allebei de eerste plaats in hun divisie op het Nederlands Kampioenschap Cheerleading 2014 te behalen.

’s Ochtends vroeg waren de twee teams met alle fans al richting Sportcentrum Galgenwaard in Utrecht. In de bus heerste een gezellige maar ook licht gespannen sfeer; werden ze vandaag Nederlands Kampioen ja of nee? In de twee voorrondes hebben ze al laten zien, dat ze erg goed bezig zijn door twee keer de eerste plaats te bemachtigen, maar de andere teams hebben ondertussen natuurlijk ook hard gewerkt om hier de eerste plek te bemachtigen.

Na de voorbereidingen en fotoshoot, dan eindelijk de warming up en toen was het zover. Onder daverend applaus betrad team Athletics Elite dé mat waar zij onder leiding van zeer ervaren coaches een zeer sterkte routine lieten zien met nieuwe stunts. De strijd voor de eerste plek in divisie Junior Allgirl, level vijf was voor hen begonnen.

In divisie Senior coed Partnerstunt lieten Rob en Mayke hun verrassende routine zien onder het applaus van honderden enthousiaste toeschouwers.

Drie keer Nederlands kampioen, drie keer deelnemer aan het EK, drie keer deelnemer aan het WK. Rob en Mayke gaan voor de vierde overwinning!.

Nadat alle teams hun geweldige routines hadden laten zien aan het enthousiaste publiek, was het tijd voor de prijsuitreiking. Het was een spannende finale waarbij team Athletics Elite met een voorsprong van 7 punten de eerste plaats dik en dubbel verdiend hadden en zich Nederlands Kampioen Cheerleading 2014 mogen noemen. Voor Partnerstunt koppel Rob & Mayke en spotter Romy Hendriks was het duidelijk. De eerste plaats en dus ook Nederlands Kampioen! Zij mogen hierdoor volgend jaar weer naar het Europees Kampioenschap Cheerleading in 2015. Voor Partnerstuntkoppel Rob & Mayke en spotter Romy Hendriks betekent dit ook dat zij weer naar het Wereld Kampioenschap Cheerleading 2015 in Disney World, Orlando-USA mogen om Nederland te vertegenwoordigen.

Over twee weken zullen de teams Athletics Elite en partnerstunt koppel Rob & Mayke met spotter Romy Hendriks de strijd op de mat aangaan tijdens het Europees Kampioenschap Cheerleading in Bonn. Dit geweldig groot evenement is een aanrader voor iedereen die affiniteit met deze sport heeft, of gewoon nieuwsgierig is.

Het niveau van de Cheersport stijgt snel bij Cheerleadingvereniging Partisans Atletics, Cheersport in Nederland en dan ook het aantal teams! Ook interesse om serieus en sportief bezig te zijn met deze sport? Aarzel dan niet om je op te geven voor gratis proeflessen. Mail dan naar info@partisansathletics.com en kijk ook op www.partisansathletics.com als je met veel plezier wilt sporten!