Deel dit artikel ‹ Terug

8 unieke nieuwbouwwoning aan het raadhuisplein Boxmeer

Geplaatst op: maandag 16 juni 2014


Donderdag 12 juni zijn 8 spectaculair geprijsde nieuwbouwwoningen in de verkoop gegaan in Grand Café de Douairière in Boxmeer.
Peters Projectontwikkeling uit Schaijk had alle geïnteresseerden uitgenodigd om, onder het genot van een hapje en een drankje, als eerste alle informatie over de woningen in ontvangst te komen nemen.
Het was een goede opkomst en het was gezellig druk. Aanmeldingen die deze avond verhinderd waren hebben zich schriftelijk ingeschreven.
De locatie is op zichzelf al uniek te noemen. 8 grondgebonden woning midden in het centrum van Boxmeer, recht tegenover het gemeentehuis, zo’n kans zal niet snel meer voorkomen. De verkoopprijzen variëren vanaf € 167.500 tot 174.900,- VON en zijn allemaal voorzien van een eigen parkeerplaats.
De woningen zijn ontworpen door Bart van den Hork, van Elemans van den Hork architecten. Bart komt zelf uit Boxmeer en is daarom nauw verbonden met deze locatie. Makelaardij Nooijen uit Boxmeer heeft de woningen in de verkoop. Tijdens de avond werden er geen opties vergeven, we houden een inschrijving tot en met 20 juni aanstaande en pas daarna worden er opties vergeven en zullen er verkoopgesprekken worden ingepland. Mensen die geïnteresseerd zijn in deze woningen kunnen contact opnemen met Makelaardij Nooijen via telefoonnummer 0485-572222. Mensen die zich ná 20 juni aanmelden, zullen op een reservelijst worden geplaatst.