Deel dit artikel ‹ Terug

Paul de Munnik brengt een ode aan Neil Diamond bij Roepaen.

Geplaatst op: woensdag 11 juni 2014


Zondag 29 juni | 15.00 uur | € 10
Speciaal voor deze gelegenheid werkt Paul de Munnik (Acda en de Munnik) samen met muzikanten uit bands als Anouk, Doe Maar en Guus Meeuwis. Deze Nederlandse topmuzikanten brengen gezamenlijk een ode aan de Amerikaanse singer-songwriter Neil Diamond.
 
Met meer dan 130 miljoen verkochte platen is Neil Diamond één van de succesvolste Amerikaanse zangers aller tijden. Zijn unieke schrijftalent en karakteristieke stemgeluid hebben hem tientallen wereldhits bezorgd, waaronder onvergetelijke successen als 'I Am.. I Said', 'Song Sung Blue' en 'Beautiful Noise'. Hij deed menig meisjeshart smelten door de combinatie van zijn goede looks en goed klinkende songs

Paul de Munnik kennen we natuurlijk als lid van het muzikale duo Acda en De Munnik. Het duo kondigde eerder dit jaar aan uit elkaar te gaan, ze zijn tot maart volgend jaar nog samen te aanschouwen in de Nederlandse theaters. Dat Paul de Munnik het zonder zijn muzikale wederhelft óók kan, heeft hij al eens in Ottersum bewezen. In 2012 bracht de zanger samen met andere Nederlandse topmuzikanten een prachtige ode aan Van Morrison en op 29 juni staat hij dus weer op de bühne van Roepaen, deze keer om Neil Diamond te eren.

Zang; Paul de Munnik (Acda en de Munnik)
Gitaar; Angelo de Rijke (Anouk/Guus Meeuwis)
Toetsen; Thijs Boontjes (Anouk)
Sax; Jan Kooper (Doe Maar)
Trompet; Joe Rivera (Anouk)
Trombone; Bert Boeren (Anouk)
Bas; Bartel Bartels (Professor Nomad)
Drums; Stephan van der Meijden (Independent)

Nadere informatie
Marketing Roepaen Podium
Lotte Kuijpers
pr@roepaen.com
0485-516070