Deel dit artikel ‹ Terug

Benefiet voor diabetes een succes!

Geplaatst op: dinsdag 10 juni 2014


De benefietavond: Sportief met Diabetes op zaterdag 17 mei j.l. in Café Tapperij Kansas in Cuijk is een groot succes geworden! Vol trots kon organisator Liza van de Lockand, die zich inzet voor de Bas van de Goor Foundation (BvdGF), de volgende ochtend de kas opmaken met het onverwachte hoge resultaat van bijna € 2.000,-!

Het was met bijna 150 bezoekers ook volle bak. En volop genieten van de optredens van de liveband LAIKA en van DJ Vanellie. Onder de bezoekers werden leuke prijzen verloot, die beschikbaar waren gesteld door o.a. Plugro Sport Trendy en sport- en gezondheidscentrum 12b- fitt.
Liza is hard op weg om benodigde sponsorgelden bijeen te krijgen, die noodzakelijk zijn voor haar om op zondag 2 november 2014 de marathon van New York te lopen!

De volgende actie van Liza is tijdens Cuijk Kei Goed op zondag 15 juni aanstaande. In een kraampje zal Liza dan tekst en uitleg geven over “Sportief met Diabetes” en vooral dat mensen met diabetes juist aan bewegen of sport moeten gaan doen!
Onder het motto: “Raad Liza’s Eindtijd” kan geraden worden wat de eindtijd van Liza zal zijn bij de marathon van New York. Voor het raden van de juiste eindtijd heeft Liza enkele leuke prijsjes.

Donaties zijn welkom via de website http://www.werun2changediabetes.nl.