Deel dit artikel ‹ Terug

Praat mee over de toekomst van de gemeente Mill en Sint Hubert!

Geplaatst op: woensdag 4 juni 2014


Gemeente Mill en Sint. Hubert

Hoe ziet uw gemeente er in 2025 uit?
Praat mee over de toekomst van de gemeente Mill en Sint Hubert!
Niemand kan in een glazen bol naar de toekomst kijken. Maar weet u dat u de toekomst zelf kunt vormgeven? Door nu al na te denken over welke voorzieningen dan belangrijk zijn. Door het met elkaar te hebben over het behoud van de leefbaarheid in de kernen en hoe we om moeten gaan met de veranderingen op sociaal terrein. Door als ondernemer uit te spreken wat een goed vestigingsklimaat is. Hoe we kunnen anticiperen op de veranderende regelgeving. Hoe we ervoor kunnen zorgen dat ook in de toekomst toeristen en recreanten graag in onze gemeente verblijven.

De gemeenteraad van Mill en Sint Hubert heeft de afgelopen tijd in een tweetal sessies gewerkt aan de Toekomstvisie 2025. Omdat hierbij natuurlijk ook uw mening en input van groot belang zijn, wil de gemeenteraad hier graag samen met u een vervolg aan geven tijdens een interactieve avond in Myllesweerd.

Tijdens deze avond staan de vijf thema’s van de strategische visie Land van Cuijk centraal:
- Versterken keten van Agro & Food
- Groei van Recreatie en Toerisme
- Versterken van Vestigingsfactoren
- Waarborgen van de leefbaarheid in de kernen
- Bijdragen aan transities in het sociaal domein

Noteer 19 juni in uw agenda!
Inwoners, verenigingen, ondernemers….kortom, iedereen die zich verbonden voelt met de gemeente en mee wil denken over de toekomst van woon- en werkomgeving is van harte welkom op donderdag 19 juni om 19.30 uur in Myllesweerd. Noteer deze datum alvast in uw agenda!
Het programma en de opzet van de avond worden binnenkort via onze website www.gemeente-mill.nl en deze gemeentepagina nader toegelicht.