Deel dit artikel ‹ Terug

Expositie opening Erlinde Ufkes Stephanus

Geplaatst op: woensdag 4 juni 2014


Op zondag 15 juni a.s. vind de feestelijke opening plaats van de expositie van Erlinde Ufkes Stephanus!
Onder het genot van een drankje kunt u deze levendige en sfeervolle kunstwerken rustig op u laten inwerken. De expositie is de gehele zomer te bezichtigen tot 14 september a.s.

In de zomerperiode, van 21 juni tm 30 september hebben wij aangepaste openingstijden.
U bent dan van harte welkom tussen 13:00 – 17:00 uur!

Mijn werk signeer ik met EUS. EUS staat voor Erlinde Ufkes Stephanus. Ik ben in 1962 geboren in Amstelveen en woon sinds 1986 even buiten Oostwold op het platteland in de provincie Groningen en geniet van een rijk gevuld leven. Ik ben een zeer levenslustig, energiek mens en hou van kleurrijke, humorvolle kunst.
In De Meerlandse Koe (naar aanleiding van een door mij geschonken schilderij aan koningin Beatrix 2005) werk ik in mijn atelier. Zelf zeg ik over mijn schilderen: schilderijen met een hoog ADHD-gehalte.

Levendig en behoorlijk aanwezig.
Behalve met schilderen houd ik me ook bezig met allerlei andere activiteiten (op kunstgebied) waaronder het maken van grote objecten. Bijvoorbeeld mijn serie lampen; levensgrote dameslijven verwerkt als lamp. Overigens werk ik veel in opdracht en verder schilder ik bijna dagelijks; het is een verslaving en ik noem mezelf; Manisch Positief!

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van Erlinde Ufkes Stephanus en onze andere kunstenaars te bezichtigen waaronder Peter Diem, Herman Brood, Peter Hermans, Manne Mannes, Cornelis Schouten, Elsbeth Roest en Ans en Ton Rijkers! U kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website www.kunsthandelgennep.nl want daar krijgt u ook nog het werk te zien van Karel Appel, Corneille, Rob Scholte, Peter Donkersloot, Clemens Briels, Robert Keller, Paul Kok, Bert Maurits, Paul Megens, Raymond van den Berg, Lizan van Dijk, Almie Willems, Saskia Spitz, Herma Ardesch, Jocke Overwater, Thea Vos, Eric
Simons, Marina Kulik e.a.!

Burg. Gilissenweg 57
6591 ZN Gennep
Tel: 0031 (0)485-51 95 89 B.G.G. (0)6-51 62 60 32
E-mail: info@kunsthandel-gennep.nl