Deel dit artikel ‹ Terug

Enthousiaste reacties en prima kaartverkoop voor MillAtThePark.nl

Geplaatst op: dinsdag 3 juni 2014


?Mocht Oranje spelen op zaterdag, dan laten we dat op een groot scherm zien?

Op zaterdag 28 en zondag 29 juni 2014 staat MillAtThaPark.nl op het programma in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat ? Beerseweg in Mill. Een muziekweekend met volop muziek en vermaak voor jong en oud. ?Enkele weken geleden is de voorverkoop voor tickets van start gegaan,? vertelt Ad Berends, voorzitter van het organiserende platform OntdekMill.nl. ?Deze loopt echt goed. Vanuit de hele regio worden er tickets besteld en krijgen we leuke en enthousiaste reacties op dit initiatief. Daar zijn we zeer tevreden over.?

MillAtThePark.nl is een 2-daags muziekfestival. De zaterdag staat vanaf 16.00 uur in het teken van DJ?s met o.a. Jochen Miller, 538 de Avondploeg en enkele lokale talenten. Ad: ?Jochen is geboren en getogen in Langenboom en voor veel jongeren echt een idool en een voorbeeld. Hij toert over de hele wereld om muziek te draaien, van Hawaï tot Rusland en van Australië tot Las Vegas. Zeker omdat Jochen niet vaak in onze regio is willen velen hem hier in Mill aan het werk horen en zien.?

Op zondag staan er vanaf 16.00 uur 2 tribute bands uit Engeland op het podium. Dat met een tribute to Bob Marley and The Waylers en U2UK. ?Deze dag zal voor alle leeftijden een feest zijn. Deze 2 bands zijn echt fantastisch, ze zetten een show neer waarbij je soms vergeet dat het tribute bands zijn. Hun muziek, show, hopelijk het prima weer en dat samen met het sfeervol ingerichte Landschapspark met kasteel Aldendriel als decor, zal zorgen voor een mooi geheel.? Zowel op zaterdag 28 als zondag 29 juni is het park vanaf 15.00 uur open.

Een vraag die de organisatie regelmatig krijgt gaat over het voetbal. Ad: ?Als Oranje goed presteerd op het WK voetbal, kan het zijn dat ze op
zaterdag 28 juni om 18.00 uur moeten spelen. Als dat zo is dan is dat geen probleem, want we zorgen dan dat dit op een groot scherm te volgen is.?

Voorverkoop
De tickets voor het muziekweekend zijn online via MillAtThePark.nl verkrijgbaar en op diverse verkoopadressen.
Tickets voor de zaterdag kosten in de voorverkoop 19,- euro en aan de kassa 24,- euro. Voor de zondag kosten de tickets 15,- euro in de voorverkoop en 20,- euro aan de kassa.
Passe-partout-tickets kosten 30,- euro en zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar!
De tickets zijn ook verkrijgbaar bij Albert Heijn vd Ven in Mill, Primera Schipperheijn in Mill, Primera in Uden, Primera in Cuijk en Primera in
Boxmeer.

Kijk voor meer informatie en het online reserveren van tickets op www.millatthepark.nl