Deel dit artikel ‹ Terug

Nomineer deze sporthelden voor de kampioenendag op vrijdag 27 juni 2014!

Geplaatst op: woensdag 28 mei 2014


Op vrijdag 27 juni aanstaande organiseert de gemeente Cuijk de Kampioenendag. Een avond voor alle sporters van de gemeente Cuijk; klein of groot, professioneel of amateur. Ken jij een kampioen uit gemeente Cuijk? Meld hem of haar dan nog snel aan! Aanmelden kan nog tot en met 2 juni.

Tijdens de kampioenendag worden alle sportkampioenen in gemeente Cuijk in het zonnetje gezet. Alle kampioenen die zijn aangemeld worden gehuldigd. Teams of sporters die aangemeld zijn, maken kans op de titel “Sporter van het jaar”.
Er zijn dit jaar vier categorieën. Sportploeg junioren, Sporttalent (tot 18 jaar), Sportploeg senioren en Sportman/-vrouw.

Sportvereniging van het jaar
Dit jaar gaan we ook weer een Sportvereniging van het jaar benoemen.
Deze titel gaat naar de vereniging die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor de sport en zich op een positieve manier onderscheiden heeft ten opzichte van de andere verenigingen. De winnende sportvereniging ontvangt een waarderingscheque van € 250,-. Sportverenigingen kunnen zich hiervoor nomineren.

Kampioenen aanmelden en nomineren

Je kunt de sportkampioenen aanmelden via het nominatieformulier op www.cuijk.nl. Je kunt dit nominatieformulier ook ophalen bij de receptie van het gemeentehuis. Alle sportverenigingen binnen de gemeente Cuijk hebben het formulier per post ontvangen.

Informatie
De Kampioenendag vindt plaats in De Kwel te Cuijk. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.15 uur. Er zijn verschillende optredens en sportdemonstraties. Het volledige programma volgt binnenkort. Iedereen is van harte welkom!