Deel dit artikel ‹ Terug

BluesBreakers 31 mei in Café Royal Mill

Geplaatst op: zaterdag 24 mei 2014


Op zaterdag 31 mei zal de bekende Nederlandse bluesformatie De BluesBreakers een optreden verzorgen in Café Royal, Kerkstraat 35 ? 37 in Mill. Het concert begint om 22.00 uur en de toegang is zoals gebruikelijk gratis. Ook herinneren we u nog graag aan het optreden van Bulldog-LT unplugged, donderdagavond (Hemelvaartsdag) 29 mei van 20.00 uur tot 22.30 uur. Ook deze avond is de toegang helemaal gratis.

BluesBreakers
Al sinds 1995 is de Bluesbreakers, onder de bezielende leiding van Dik "Mr. Brown" Korving, een prominente vertegenwoordiger van de blues in Nederland. De band, die zijn thuisbasis heeft in het Gelderse Lobith, is regelmatig te zien op grote en kleine podia door heel Europa. Op dit moment werkt de band aan zijn 6e release, een vooralsnog naamloos album dat uitsluitend originele composities zal bevatten. Het vorige album, de (overigens niet in de winkel verschenen) EP "Riverside" gooit ondertussen hoge ogen op de digitale media en is inmiddels aan de 3e editie toe.

De Bluesbreakers heeft met verschillende bekende internationale acts op het podium gestaan, waaronder: Dr. Feelgood (UK), Willie Foster (US), John Campbelljohn (CA), Keith Dunn (US), Dave Hole (AU), Magic Frankie (NL), Marty Hall (CA), Chris Jones & Steve Baker (UK), Mike Anderson Band (DK), Nico Christiansen (NL), The Stewart Barnes Band (UK) en recentelijk met Diedra the BluesDiva (US).

Meer weten over deze en alle andere (muzikale) activiteiten in en café Royal aan de Kerkstraat in Mill? Zie dan www.caferoyalmill.nl