Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe bestsellers in Luisterbieb

Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014


Luisterbieb is de eerste luisterboeken-app in Nederland. Met de LuisterBieb geniet u van de beste luisterboeken, waar en wanneer u dat wilt. De app is uitgebreid en bevat nu maar liefst 275 titels. Met een uitgebreide selectie bestsellers van bekende auteurs; van thrillers, literaire titels tot kindertitels. Luisterbieb is makkelijk en voor iedereen. Zelfs als u druk bent kunt u altijd nog lekker luisteren, gratis en offline. In de trein, auto, tijdens het sporten, strijken, tuinieren of in bed. Nu met veel leuke nieuwe titels in de collectie. De LuisterBieb-app van de Bibliotheek is voor iedereen gratis te downloaden.

Hoe werkt het?
De app is heel eenvoudig in gebruik. U downloadt eenmalig het gewenste luisterboek. Voor het luisteren is geen internetverbinding nodig. Het gedownloade boek wordt opgeslagen op uw smartphone of tablet. U start het verhaal en de rest volgt vanzelf. Heeft u de app nog niet in uw bezit? Downloaden kan via de App Store of via Google Play.

Luisterboeken bij uw bibliotheek
Kom ook eens naar de bibliotheek. BiblioPlus biedt ook in eigen huis een brede collectie luisterboeken te leen aan. Luisterboeken worden door steeds meer mensen ontdekt als ideale manier om te ontspannen en toch te lezen. De een wil graag zijn reistijd aangenaam doorbrengen in auto of trein, de ander luistert graag in bed. Veel mensen vinden luisteren een toegevoegde waarde en weten de stem te waarderen. En voor blinden en slechtzienden is het luisterboek dé manier om te lezen.

Kijk voor alle titels en voor meer informatie over de Luisterbieb op www.biblioplus.nl