Deel dit artikel ‹ Terug

Veel spektakel, muziek en entertainment op Millse Pulling 2014

Geplaatst op: vrijdag 23 mei 2014


Feestavond met Kennèh en DJ Jack

Het spectaculaire Mills Pullingweekend wordt dit jaar gehouden op zaterdag 31 mei en zondag 1 juni op het evenemententerrein aan de V.d. Bogaardweg in Mill. Het belooft weer een weekend te worden met veel spanning, spektakel en sensatie. Op zaterdag beginnen de wedstrijden om 18.00 uur en op zondag om 09.30 uur. Tevens is er op zaterdagavond vanaf 21.00 uur een meer dan gezellige feestavond met de live band Kennèh en DJ Jack.

Tijdens dit sportief, creatief en ook regelmatig spannend weekend zijn er wedstrijden in diverse klasse. Op zaterdag zijn dat vanaf 18.00 uur de specials en de trucks. Op zondag gaan vanaf 09.30 uur de deelnemers in de boerenklasse (3,5 tot 11 ton) aan de slag. Maar ook vertonen de specials deze dag nog wat er mogelijk is door kracht, kennis en ervaring te combineren met gevoel voor de machines. Maar niet alleen de heren zullen dit laten zien, er zijn ook wedstrijden voor dames. Daarnaast is er zondag vanaf 15.30 uur muziek door DJ Tom van Leeuwen en alle 2 de dagen zijn er diverse attracties voor kinderen. Hierdoor zal groot en klein zich onder het genot van een hapje en drankje prima kunnen vermaken.

De entree bedraagt op zaterdag (31 mei) 7,50 euro inclusief toegang tot de feesttent met Kennèh en DJ Jack en op zondag (1 juni) 5,00 euro. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie?
Zie www.millsepulling.nl of bel met Pierre Meulepas op tel. 06 – 23 01 41 37.