Deel dit artikel ‹ Terug

Ondernemers versieren elkaars etalage in Haps en Mill

Geplaatst op: vrijdag 13 maart 2009


Creatieve uitwisseling tussen IJs en Spijs en Berends Bloemsierkunst

Mill – Deze week is de etalage van Berends Bloemsierkunst aan de Hoogstraat in Mill in de sfeer gebracht voor Pasen. Dit niet door Ralf Berends zelf maar door Mark van Gaal van IJs en Spijs uit Haps. Ralf zegt: “We hebben afgesproken dat Mark met zijn specialiteiten onze etalage versiert en ik ga dat bij hem doen in Haps.”

IJS en Spijs eigenaar Mark van Gaal uit Haps en Ralf Berends van Berends Bloemsierkunst uit Mill kwamen met elkaar in contact via een bruidstaart. Ralf zegt: “Een paar weken geleden vroeg Mark me of ik een bruidstaart aan kon kleden en of ik ook zijn etalage in Haps kon decoreren.” Voor Ralf is dat zijn dagelijks werk dus geen probleem. “Maar het leek mij dan wel aardig als Mark met zijn specialiteiten op het gebied van chocolade en andere lekkernijen dat dan ook hier bij ons in de winkel wilde doen. Dat vond hij een goed plan.”

Deze week was het zover. Mark bracht de etalage van Berends in de sfeer van Pasen met het geen hij zoal te bieden heeft en Ralf deed dat in Haps. De resultaten zijn te zien bij Berends Bloemsierkunst Hoogstraat 5 Mill en IJs en Spijs Burgemeester van Hultenstraat 1a Haps.
advertentie