Deel dit artikel ‹ Terug

Opening brocantewinkel GUSTO bij De Weijer

Geplaatst op: donderdag 22 mei 2014


VVV Boxmeer heropent in brocantewinkel

Onder de naam GUSTO is er vanaf 29 mei een brocantewinkel in De Weijer. Een plek om heerlijk te komen neuzen: oud servies, glaswerk en tafelzilver maar ook landelijke kasten, luchters en linnengoed. Daarnaast is er een gezellige collectie aan echt lokale producten in de winkel te vinden.
Tussen het brocante en de streekproducten gaan de vrijwilligers van het VVV hun taken weer oppakken. De winkel is aangewezen als officieel toeristisch ontmoetingspunt. In deze nieuwe setting kan iedereen als vanouds terecht voor de toeristische informatie over Boxmeer en omstreken, maar natuurlijk ook voor de wandelkaarten en cadeaubonnen. GUSTO is daarmee een startpunt voor fietstochten, segwaytours of wandelingen langs de toeristische hoogtepunten van onze regio.

Voorheen organiseerde GUSTO twee keer per jaar een speciaal weekendverkoop vol antiek, kunst en curiosa. Nu wordt het dus een permanente winkel. Alle brocante wordt in consignatie verkocht en de volledige opbrengst daarvan gaat naar Stichting Podiumkunsten De Weijer. Voor een dubbel goed gevoel bij de aankoop. De winkel opent feestelijk tijdens de Hemelvaartkoopzondag op 29 mei om 12 uur. Speciaal deze middag is er een heuse bijenkast van Imkerij De Vrije Heerlijkheid en kan er geproefd worden van heerlijke honing en mede.

Website
http://www.deweijer.nl/gusto

29/05/2014
Van 12:00 uur tot uur
Boxmeer, De Weijer, Raetsingel 1