Deel dit artikel ‹ Terug

Gratis naar MillAtThePark.nl via Albert Heijn vd Ven Mill

Geplaatst op: donderdag 22 mei 2014


Op zaterdag 28 en zondag 29 juni 2014 staat MillAtThePark.nl op het programma in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat ? Beerseweg in Mill. Een muziekweekend met volop muziek en vermaak voor jong en oud.
De zaterdag staat vanaf 16.00 uur in het teken van DJ?s met o.a. Jochen Miller, 538 de Avondploeg en enkele lokale talenten. Op zondag staan er vanaf 16.00 uur 2 gerenommeerde tribute bands uit Engeland op het podium. Dat met een tribute to Bob Marley and The Waylers en U2UK.
Het sfeervol ingerichte park met kasteel Aldendriel als decor, is tijdens MillAtThePark.nl beide dagenvanaf 15.00 uur open.

Gratis kaartjes
Klanten van Albert Heijn vd Ven aan de Markt in Mill maken de komende weken tot 16 juni kans op gratis toegangskaartjes. Iedereen kan namelijk de AH kassabonnen bij de servicebalie inleveren voorzien van naam en adres. Iedere week worden er onder alle ingeleverde kassabonnen 6 passe-partouts verloot. Met deze passe-partout mag je 2 dagen gratis naar MillAtThePark.nl.

Voorverkoop
De voorverkoop is in volle gang. De kaartjes zijn zowel online via MillAtThePark.nl verkrijgbaar en op diverse verkoopadressen. Tickets voor de
zaterdag in de voorverkoop 19,- euro en aan de kassa 24,- euro. Op zondag is de toegang 20,- euro en in de voorverkoop 15,- euro.
Passe-partout-tickets 30,- euro. Let op: deze zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar!
De tickets zijn ook verkrijgbaar bij Albert Heijn vd Ven in Mill, Primera Schipperheijn in Mill, Primera in Uden, Primera in Cuijk en Primera in
Boxmeer.

OntdekMill.nl
De organisatie van het muziekfestival MillAtThePark.nl is in handen van OntdekMill.nl. OntdekMill.nl is het Toeristisch en recreatief platform in de gemeente Mill en Sint Hubert. Dit platform bestaat uit tal van inwoners die actief zijn binnen toeristische en recreatieve bedrijven, maar ook betrokken inwoners maken deel uit van OntdekMill.nl. Zij zijn actief binnen werkgroepen die zich bezig houden met het opzetten en initiëren van nieuwe toeristische activiteiten in de gemeente Mill. Dit alles met het doel Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord en al haar mogelijkheden extra te promoten.

Kijk voor meer informatie over MillAtThePark.nl en het online reserveren van tickets op www.millatthepark.nl en over het organiserende platform is meer te vinden op www.ontdekmill.nl