Deel dit artikel ‹ Terug

Uitnodiging Kunst op de Raam

Geplaatst op: donderdag 22 mei 2014


Van 8 juni t/m 14 september 2014 staat er iets heel bijzonders te gebeuren in de Raamvallei in het Land van Cuijk. Maar liefst zestien kunstenaars(groepen) uit het Land van Cuijk hebben zich laten inspireren door de Raamvallei en gaan hun werk gedurende drie maanden
exposeren op de Raam.

Met gepaste trots nodigen wij u uit voor de opening van de eerste editie van ‘Kunst op de Raam’, die zal plaatsvinden op zondag 8 juni om 11.00 uur. Het project is geïnitieerd door het toeristische platform Ontdek Mill in samenwerking met de gemeente Mill & Sint Hubert, Brabants Landschap, Waterschap Aa en Maas en Landgoed Tongelaar-Keizer Culinair. En niet te vergeten alle kunstenaars die hun creatieve steentje hebben bijgedragen.

De opening zal plaatsvinden op Kasteel Tongelaar, Tongelaar 12 & 16 te Mill:
11.00 uur : Ontvangst met koffie en gebak op Kasteel Tongelaar
11.30 uur : Welkom door gemeente Mill & Sint Hubert
Presentatie project ‘De Verborgen Raamvallei’
Presentie project Kunst op de Raam
+/- 12.15 uur : Officiële opening Kunst op de Raam
12.30 uur : Terug naar Tongelaar, mogelijkheid tot drankje en/of het fietsen/wandelen van de Kunst op de Raam-route (breng uw eigen fiets mee).

Wij hopen van harte u hierbij te mogen verwelkomen. U dient zich hiervoor aan te melden voor uiterlijk 4 juni bij Sandra Reusen, via:  sandra@reusenproject-n.nl. Geef daarbij aan met hoeveel personen u wilt deelnemen.