Deel dit artikel ‹ Terug

Jazz Overloon 2014 op vrijdag 30 mei

Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014


Vrijdag 30 mei 2014 19.30 uur
Editie hapjes night

Ook dit jaar trapt het Openluchttheater Victoriaklef het seizoen weer af met Jazz Overloon. Een variatie van swingende en ongedwongen live muziek, uitgevoerd door verschillende bands. En als het weer het even toelaat, vindt alles plaats in de buitenlucht, in en rond ons theater. De avond krijgt een bijzondere sfeer door het gekozen thema: de “hapjes night” editie. We nodigen iedereen uit om gezellig eigen hapjes mee te brengen. Rond de bands en de horeca zullen voldoende (picknick)tafels staan zodat ongedwongen van de zelfmeegebrachte hapjes genoten kan worden. En om het nog leuker te maken: de entree is gratis!

Het programma ziet er fantastisch uit.

Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom om eerst te genieten van een lekker kopje koffie en te wennen aan de ambiance. Mocht het weer het buitenspelen niet toelaten, dan hebben we op het binnenterrein van het museumpark een tent staan.

Om 20.00 uur wordt u welkom geheten in het theater.

Fanfare Vriendenkring bijt vervolgens de spits af. Een uur lang brengen zij op eigentijdse wijze uitsluitend Jazzy nummers. Een verrassend optreden van onze eigen fanfare dus!

Daarna gaat het feest verder op het horecaplein rond het openluchttheater. De 3-mans formatie “Trio Tres” brengt voor ons rokerige jazz met een tikkeltje Latin. We zijn heel erg blij dat we dit trio bereid hebben gevonden op Jazz Overloon te komen spelen.

Vervolgens zal Sail Jazz kapel Eindhoven u verrassen met swingende Dixieland muziek.

En tot slot. De afsluiter van Jazz Overloon 2013 en nu ook van 2014. Laat u meeslepen tot in de late uurtjes met niemand minder dan bluesgitarist “Little Boogie Boy”. Hij zal weer zorgen voor een dampend optreden met onvervalste bluesmuziek.

Kortom: het belooft super gezellig te worden. Neem heerlijk de door u thuis gemaakte hapjes mee!

De entree is gratis en bij slecht weer vindt het evenement plaats in de tent.

Vrijdag 30 Mei 2014, aanvang 19.30 uur Openluchttheater Victoriaklef, gelegen in het park van het Oorlogs- en Verzetsmuseum. De ingang is naast restaurant Museumzicht.

Voor meer informatie kijk op: www.openluchttheateroverloon.nl