Deel dit artikel ‹ Terug

Cabaretserie in Huistheater De Steenakker ism Schouwburg Cuijk

Geplaatst op: woensdag 21 mei 2014


Theaterseizoen 2014|2015
Schouwburg Cuijk & Huistheater De Steenakker presenteren cabaretserie
Javier Guzman trapt af

Cuijk - In samenwerking met Schouwburg Cuijk start Huistheater De Steenakker in september 2014 met een serie interessante cabaretvoorstellingen. De reeks bestaat uit een mix van bekende namen en jonge talenten.
Publiek uit de regio kan in De Steenakker komend seizoen van dichtbij aan de oorsprong staan van cabaretiers, op weg naar succes...

Als eerste in de serie van vier begint de bekende cabaretier Javier Guzman. De try-out van zijn nieuwste voorstelling ‘Absurd Verlicht’ vindt plaats in De Steenakker op vrijdag 5 september aanstaande.
Guzman speelt deze voorstelling twee keer op één avond: om 19.30 én om 21.30 uur.

In november wordt hij gevolgd door try-outs van maar liefst 2 cabaretiers op 1 avond: Fuad Hassen & Ronald Smink. Een vóór, en 1 ná de pauze.
In december valt de beurt aan een try-out van dé typetjes-cabaretière Ellen Dikker, en in februari sluit cabaretier en tekstdichter Frank van Pamelen de serie af met de voorstelling 'Complot'.

Kaartjes
Huistheater De Steenakker is een kleinschalig theater met een aparte ontvangstruimte en foyer. Het theater biedt plaats aan 70 bezoekers.
Reserveer daarom tijdig uw kaartjes via een formulier op de website van De Steenakker: www.desteenakker.nl.
De kaartverkoop in De Steenakker zelf kan pas vanaf 45 minuten vóór aanvang van elke voorstelling.
Adres: Huistheater De Steenakker, Steenakkerstraat 5 Haps. Tel: 06 20 50 78 17

De Steenakker is gevestigd op een voormalige hooizolder van een woonboerderij in het buitengebied van Haps, gemeente Cuijk. Het theater is ontstaan uit een particulier initiatief en de beroepsachtergrond van de eigenaren in het theatervak. De eerste jaren was het theater uitsluitend een podium voor vrienden en bekenden. Vanaf begin 2013 is het een volwaardig theater met een eigen programma voor publiek.
Naast openbare programma's organiseert De Steenakker culturele bijeenkomsten, ontvangsten en/of feesten.

Voor het volledige programma: www.desteenakker.nl