Deel dit artikel ‹ Terug

Meet & Greet met één van onze typetjes uit Showbizzz

Geplaatst op: vrijdag 9 mei 2014


Op zaterdag 31 mei om 20:00 uur zal Zang & theatergroep Oker een Sneak Preview van de nieuwe theatershow ‘Showbizz’ verzorgen in gemeenschapshuis De Pit in Overloon! Er wordt die avond een tip van de sluier opgelicht omtrent Showbizz, een muzikaal theaterstuk dat draait om Overloon’s got talent. Een aantal typetjes zal zich presenteren, verschillende nummers zullen ten gehore worden gebracht, o.a. Skyfall van Adèle en Viva la Vida van Coldplay. De theatervoorstelling Showbizzz… is te bewonderen op 12 en 13 juni 2015 in de schouwburg van Venray.

De Sneak Preview belooft een spectaculaire avond te worden met veel muziek en natuurlijk ook een stukje theater! De artistieke leiding is in handen van de dirigent en regisseur Roel Verheggen en de muzikale begeleiding wordt verzorgd door De Oker Band, bestaande uit semi-profs en zeer goede amateurs uit Overloon en omgeving!
’s Middags verzorgt Zang & theatergroep Oker om 14:30 uur een speciale matineevoorstelling voor de leden van de KBO en de Zonnebloem afdeling Overloon-Holthees-Smakt. Zij krijgen de allereerste voorproef en worden in de pauze getrakteerd op een kop koffie of thee!
De Sneak Preview zal beginnen met een optreden van Theaterkoor Easy&Free uit Lierop, bestaande uit zo’n 50 zeer enthousiaste mannen en vrouwen. Easy&Free staat ook onder leiding van Roel Verheggen. Net zoals Zang & theategroep Oker proberen ze eens in de 2 tot 3 jaar een grootse show op de planken te zetten. Op 31 mei zullen ze enkele nummers uit hun vorige show, “Waterproof”, ten gehore brengen. In maart 2015 zal Easy&Free het stuk 'The incredible story of mr. Thom' spelen. Het belooft een mooi stuk te worden waarin zang, theater en dans gecombineerd worden. Voor meer informatie kunt u kijken op www.easyandfree.nl

Na de pauze staat Zang & theatergroep Oker op het podium. Er zullen al enkele nummers uit de nieuwe show gezongen worden. Ook zullen de eerste typetjes hun opwachting maken en zich op ludieke wijze aan u voorstellen. Bij binnenkomst in de Pit zult u meteen al kennismaken met de modepolitie. Zorg dus dat u geen modeflater slaat deze avond. Na afloop van de Sneak preview is er een Meet & Greet met enkele typetjes en kunt u misschien nog meer informatie lospeuteren over Showbizzz…

Wij hopen u allemaal te zien op zaterdag 31 mei om 20:00 uur in gemeenschapshuis De Pit in Overloon. Kaarten à € 7,50 zijn verkrijgbaar bij Keurslager Roland Centen aan de Irenestraat in Overloon, via kaarten@oker-overloon.nl of via de één van de leden.
Kijk voor meer informatie op www.oker-overloon.nl en u kunt ons ook volgens via Facebook en twitter: @okeroverloon .