Deel dit artikel ‹ Terug

Jubileumreceptie/Reünie Karnavalsgezelschap de Nölers

Geplaatst op: vrijdag 9 mei 2014


De Nölers uit Cuijk bestaan dit jaar 55 jaar, daarom houden zij een jubileumreceptie en tevens een reünie voor oud-leden op zondag 18 mei van 14.00 uur tot 18.00 uur in Café & Partycentrum de Bond, Beversestraat 18 in Cuijk. De jubileumcommissie heeft inmiddels ongeveer 500 oud-leden kunnen bereiken via mail en facebook en ook via de post.

Het wordt een gezellige middag met muziek van hofkapel Tröters en onze eigen DJ’s.
De Fotoarchiefdienst heeft een overzicht gemaakt van 55 jaar Nölers met 150 nog niet eerder vertoonde foto”s, de moeite waard om te komen bekijken.
Het bestuur kan op deze middag de hand geschud worden en tevens kunt u gezellig bijpraten met oude bekenden. Vele oud-leden van het Karnavalsgezelschap wonen niet meer in Cuijk, maar hebben toch nog wel binding met de Nölers. We hebben ons best gedaan om iedereen te bereiken, maar van sommige mensen hebben we geen adres kunnen achterhalen. Mocht u als oud-lid geen uitnodiging gehad hebben voor deze middag, dan mag u dit krantenbericht als uitnodiging beschouwen! Wij hopen dat u dan toch even langskomt op ons feestje.

Ook mensen die nooit lid de Nölers zijn geweest, maar het Cuijkse Carnaval een warm hart toedragen zijn natuurlijk van harte welkom.

Nölen doen we samen!