Deel dit artikel ‹ Terug

Ondernemers enthousiast over nieuw muziekfestival in Mill

Geplaatst op: donderdag 8 mei 2014


Voorverkoop Mill@the-park in volle gang

Op zaterdag 28 en zondag 29 juni 2014 staat Mill@the-park op het programma in het Landschapspark aan de hoek Schoolstraat – Beerseweg in Mill. Een muziekweekend met volop muziek en vermaak voor jong en oud. De zaterdag staat vanaf 16.00 uur in het teken van DJ’s met o.a. Jochen Miller, Radio 538 en enkele lokale talenten. Op zondag staan er vanaf 16.00 uur 2 tribute bands uit Engeland op het podium. Dat met een tribute to Bob Marley en U2. Het sfeervol ingerichte park is tijdens Mill@the-park beide dagen vanaf 15.00 uur open.

Enthousiast
Op dit moment is de organisatie in gesprek met tal van ondernemers. Dit om te zien hoe ondernemers hun naam kunnen verbinden aan dit muziekweekend, of op een andere manier Mill@the-park kunnen ondersteunen. Hieruit blijkt dat diverse ondernemers erg enthousiast zijn over het door OntdekMill.nl genomen initiatief. Zo zijn er bedrijven die kaartjes aan willen bieden aan hun medewerkers, maar ook een spaaractie op willen zetten voor klanten. Later hoort en lees u hier meer over.

Voorverkoop
Sinds enkele weken is ook de voorverkoop van Mill@The-Park gestart. De kaartjes zijn online verkrijgbaar en op diverse verkoopadressen.
Tickets in de voorverkoop: € 15,- en aan de kassa: € 20,-
Passe-partout-tickets: € 30,-. Let op: deze zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar!
De tickets zijn ook verkrijgbaar bij Primera Schipperheijn in Mill, Primera in Uden, Primera in Cuijk en Primera in Boxmeer.

OntdekMill.nl
De organisatie van het muziekfestival Mill@the-park is in handen van OntdekMill.nl. OntdekMill.nl is het Toeristisch en recreatief platform in de gemeente Mill en Sint Hubert. Dit platform bestaat uit tal van inwoners die actief zijn binnen toeristische en recreatieve bedrijven, maar ook betrokken inwoners maken deel uit van OntdekMill.nl. Zij zijn actief binnen werkgroepen die zich bezig houden met het opzetten en initiëren van nieuwe toeristische activiteiten in de gemeente Mill. Dit alles met het doel Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord en al haar mogelijkheden extra te promoten.

Kijk voor meer informatie over Mill@the-park en het online reserveren van tickets op www.millatthepark.nl en over het organiserende platform is meer te vinden op www.ontdekmill.nl