Deel dit artikel ‹ Terug

Informatie- en bezinningsavond over het rozenkransgebed

Geplaatst op: maandag 5 mei 2014


Op dinsdag 13 mei is er een informatie- en bezinningsavond over het rozenkransgebed. De avond wordt begeleid door pater Falco Thuis o.carm. Het is de laatste avond van karmelkring Boxmeer voor de zomer. Meer informatie over de avond vindt u hieronder.

Het verhaal achter de Rozenkrans
Het rozenkransgebed heeft een eerbiedwaardige traditie van eeuwen. Nog altijd speelt het een belangrijke rol in het bidden van heel veel gelovigen, van eenvoudigen en zieken die niet kunnen lezen of zich concentreren. Het werd wel eens ‘het brevier van de armen en kleinen’ genoemd. Meerdere pausen en bisschoppen hebben dit mariale gebed telkens weer aanbevolen. Wat is het verhaal achter dit gebed? Wat wil erin worden uitgedrukt? Is het bij alle vooruitgang en vernieuwing in de kerk niet achterhaald? Kan het alsnog een belangrijke steun zijn op de geestelijke weg?

Begeleiding: Falco Thuis o.carm
Datum: dinsdag 13 mei
Tijd: 19.45 - 21.30 uur
Kosten: € 5,00

AANMELDING
U kunt zich opgeven door te mailen naar karmelkringboxmeer@karmel.nl, of door u schriftelijk aan te melden bij het secretariaat van de Karmelkring, Steenstraat 39, 5831 JA Boxmeer, 0485-562156.
Meer informatie en het meest recente aanbod van Karmelkring Boxmeer vindt u op onze website: www.karmelcentra.nl/boxmeer.

Karmelkring Boxmeer
Steenstraat 39
5831 JA Boxmeer