Deel dit artikel ‹ Terug

Beweegtuin Mill gestegen in Brabantse Dorpen Derby

Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014


Woensdag 30 april werd door de provincie Brabant de nieuwe tussenstand bekend gemaakt van de Brabantse Dorpen Derby. Hierbij bleek dat het project Beweegtuin Mill is gestegen naar de derde plaats. Een mooi resultaat voor de initiatiefnemers. De laatste weken heeft men hard gewerkt om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Dat o.a. op de consumentenbeurs Show en Business en afgelopen zondag 27 april op de Lenterie. Maar ook verzoeken zij bedrijven en verenigingen om aan hun medewerkers en leden te vragen of zij op de Beweegtuin willen stemmen. Per mailadres is 1 keer stemmen mogelijk via www.brabant.nl/dorpenderby

Bij de Beweegtuin Mill is het de bedoeling permanente toestellen in de Groespeel en Kanaalzone te plaatsen. Deze zijn voor iedereen, jong en oud geschikt en vrij te gebruiken. Dit om bewegen in de natuur te stimuleren. Nadat er toestellen in de Beweegtuin in Mill geplaatst zijn willen de initiatiefnemers (Stichting Activiteiten Mill) dit project uitbreiden naar de kerkdorpen.

Op dit moment heeft Stichting Activiteiten Mill al 10.000,-- euro ontvangen als finalist voor de Brabantse Dorpen Derby. Maar door veel stemmen te verzamelen maakt men kans om bij de beste 3 ideeën te komen. Hiermee zijn nog extra financiele middelen te winnen. Stemmen kan tot 1 juni via www.brabant.nl/dorpenderby en de grote finale is zaterdagavond 7 juni rechtstreeks bij Omroep Brabant TV.

Kijk voor meer informatie op www.beweegtuinmill.nl