Deel dit artikel ‹ Terug

Wekelijkse Survivalrun training in Kanaalzone Mill succesvol

Geplaatst op: donderdag 1 mei 2014


Zin om op vrijdagochtend voor het werk of school even een half uurtje lekker in de vrije natuur te sporten? Dat kan sinds vrijdag 18 april in de Kanaalzone in Mill. Elke vrijdagochtend start Marcel Peters bij de Blokland bunker aan de Langenboomseweg om 6 uur voor een survivalrun training van een klein half uurtje. Door vakantie van Marcel, zal morgenochtend (2 mei) Hans Verhallen de training verzorgen. Naast het lopen van de Kanaalloop zal er uiteraard ook af en toe geklommen worden. Deelnemen is gratis, aanmelden is niet nodig. Belangstellenden kunnen elke vrijdagochtend om 6 uur verzamelen bij de bunker aan de Langenboomseweg en vrijblijvend deelnemen.

Dit initiatief past bij het project Beweegtuin Mill waarmee Stichting Activiteiten Mill finalist is bij de Brabantse Dorpen Derby. Hiermee willen de initiatiefnemers permanente toestellen plaatsen in de Kanaalzone en Groespeel waarvan iedereen, jong en oud, gratis gebruik kan maken. Dat alles om sport en bewegen in de vrije natuur te stimuleren. Als alles volgens plan verloopt worden medio mei de eerste toestellen geplaatst. Vooruitlopend hierop start Marcel Peters, mede initiatiefnemer van de Beweegtuin Mill, alvast met deze wekelijkse mini survivalrun. Ook is dit overigens een mooie training voor het Brabants Oerparcours van zondag 25 mei.

Meer weten over de Beweegtuin? Zie www.beweegtuinmill.nl en vergeet niet te stemmen op de Beweegtuin bij de Brabantse Dorpen Derby via
www.brabant.nl/dorpenderby