Deel dit artikel ‹ Terug

Partisans Athletics scoren hoog op Wereldkampioenschap Cheerleading 2014 in Orlando, USA.

Geplaatst op: maandag 28 april 2014


Het koppel cheerleaders Mayke Bongers en Rob Tonnaer met spotter Romy Hendriks van Partisans Athletics uit Boxmeer hebben afgelopen donderdag bij de senioren de elfde plaats behaald van de wereld, bij het onderdeel Coed Partnerstunt. Een hele bijzondere prestatie. Ze hielden bijvoorbeeld Team Duitsland en Rusland achter zich. “Ons WK kan niet meer stuk! Bedankt iedereen voor jullie grote steun!”, aldus Mayke Bongers.

In dit onderdeel won Team Costa Rica verrassend met een straatlengte verschil het goud vóór de koppels uit de Verenigde Staten en Slovenië die zich tevreden moesten stellen met respectievelijk zilver en brons.

Mayke Bongers en Rob Tonnaer zijn met alle teams van hun club, de Partisans Athletics cheerleaders uit Boxmeer, te bewonderen tijdens het IAG Sportevent in de Maaspoort, waar ze op zaterdag 31 mei de hele dag workshops en demonstraties verzorgen en ‘s avonds deelnemen aan de theatervoorstelling.

Naast Rob en Mayke bereidt ook team Athletics Elite van Partisans Athletics zich voor op hun deelnames aan de finale van het Nederlands Kampioenschap en op het Europees Kampioenschap Cheerleaden in Bonn in juni.

Voor meer informatie: www.partisansathletics.com