Deel dit artikel ‹ Terug

Meivakantie op Landgoed De Barendonk

Geplaatst op: vrijdag 25 april 2014


Heerlijke meivakantie
‘Hij’ staat alweer voor de deur: de Meivakantie 2014. Je bent (nog) van harte welkom op Landgoed De Barendonk. We hebben een leuk programma in de meivakantie:

De hele week van 26 t/m 4 mei :
Pony Blinker is ook weer uit haar winterslaap ontwaakt en wil graag een ritje aanbieden op haar rug. Ze komt zelf naar het terrein en je hoort haar “klikklak” aankomen!

Zaterdag 26 april - aanvang 16.30 uur:
Koningsdag ; kinderkookworkshop “oranje boven koken met de buurvrouw”. Om 18.00 gezamenlijk aan de oranjetafel met ouders erbij.

Woensdag 30 april - aanvang 20.30 in de Domainezaal:
Rondleiding Landgoed de Barendonk, natuurrijk-cultuurrijk.

Donderdag 1 mei - vanaf 11 uur in de Domainezaal:
Knutselen maak een mooie kleurplaat of een vleermuis. Met Bea en Peter van het IVN de Groene Overlaat.

Zaterdag 3 mei - aanvang 14.00 uur:
Met Jan en Marij een mezenbolhouder vlechten van wilgentenen. Voor jong en oud.

Zaterdag 3 mei - aanvang 20.30 uur:
Oorlogsverhalen vertellen bij het kampvuur met muzikale begeleiding van zanggroep Together. Eigen stoel meebrengen. Voor koffie/thee met iets lekkers wordt gezorgd.

Daarnaast kun je op en rondom ons landgoed diverse fiets- en wandelroutes doen, zoals drie verschillende ‘Barendonk-routes’, het Kabouterwandelpad voor kinderen, het wandelbeleefpad ‘de Vluchtroute’, ‘Van Landgoed de Barendonk naar Landgoed Tongelaar en weer terug-route’, de nieuwe GPS-route ‘zoek de schat van de Barendonk’ (GPS-apparaten beschikbaar op De Barendonk) en de Historische wandelroute Barendonk en Ossenbroek.
Kortom, voor ieder wat wils.