Deel dit artikel ‹ Terug

Ode aan de 60's & 70's bij klooster Roepaen

Geplaatst op: woensdag 23 april 2014


Klooster Roepaen organiseert in augustus wederom het Woodstock@Roepaen Festival, met in mei een Chic Le Freak Night om er alvast in te komen!

Vorig jaar was de eerste editie van het Woodstock@Roepaen Festival, de binnenplaats van Roepaen werd omgetoverd tot een kleurrijk hippieparadijs waar jong & oud samen naar de muziek uit de sixties en seventies luisterden. Verschillende Nederlandse topmuzikanten brachten toen een fantastische ode aan hún helden uit het verleden. En wie tijdens het festival even tot rust wilde komen kon zich warmen aan de vuurkorven, op zijn gemak vlees bakken op de barbecues of toekijken hoe Bakker Arts in zijn mobiele oven ambachtelijk zijn pizza’s bakte.

Ook dit jaar organiseert klooster Roepaen weer een Woodstock@Roepaen Festival, de organisatie is nu druk bezig met het programma voor 23 augustus, dus binnenkort volgt er meer info! Maar om alvast in de sferen van de jaren zeventig te komen, tovert Roepaen zich op 31 mei om tot een waar Studio 54 voor een Chic Le Freak Night, in het klooster. Deze avond brengen we een ode aan Chic, met een tribute door: Beatrice van der Poel (Beeswamp), Vera van der Poel (Mimezine), Jac Bico (Hennie Vrienten), PP Everts (Gigantjes), Bartel Bartels (Professor Nomad) en Stephan van der Meijden (Independent). Na de tribute pakt DJ Tony Terrific het verder op om tot in de vroege uurtjes plaatjes te draaien.

Kaartjes voor Woodstock en de Chic Le Freak Night koop je op www.roepaen.com


Nadere informatie
Marketing Roepaen Podium
Lotte Kuijpers
0485 - 516070
pr@roepaen.com