Deel dit artikel ‹ Terug

't Gaat spoken in de Maasheggen!

Geplaatst op: woensdag 23 april 2014


Er hangt nevel tussen de Maasheggen en het vertrouwde licht valt met als laatste de lange schaduwen van de knotwilgen langs het pad. Bij nacht en ontij waart er geregeld een spook rond, die met gierende uithalen roept om haar “Sjooooooooooooerd”. De bewoners van Mullebeke weten dan ook dat als de schemering invalt, je niet meer naar buiten moet gaan. Alleen voor gespuis zijn dit ideale omstandigheden om ongezien het gebied te doorkruisen met welke bedoeling dan ook. Weet de nieuwe grenswachter dit ook dat er rare dingen gebeuren rond deze grensstreek? Wilt u weten hoe het toneelstuk “Ut Maashegge-spook” verder gaat?

Kom dan 10, 11, of 18 mei kijken naar de jubilerende toneelvereniging Vortum-Mullem. De regie is dit jaar in handen van Anny Broeren. Het komische toneelstuk is speciaal ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum herschreven door Mientje Wever uit Boxmeer en voornamelijk in het dialect van onze streek. Oorspronkelijk heet dit stuk “het Veenspook”, van de hand van D.J.Eggengoor. Kom kijken naar deze speciale editie die zich afspeelt in de Maasheggenstreek:
Zaterdag 10 en zondag 11 mei in het Gemeenschapshuus van Vortum-Mullem (vanaf 20u) en zondag 18 mei in de Elsenhof te Sambeek (vanaf 14.30u).

Kaartjes kunt u alvast bestellen via: tel. 0485-574587. Voorverkoop: 7,50 euro, kaarten aan de kassa: 8,-- euro.
Kijk ook alvast op: https://www.facebook.com/toneelvereniging.vortummullem