Deel dit artikel ‹ Terug

Diverse leuke en spontane acties voor Glazen huis Mill

Geplaatst op: woensdag 23 april 2014


Deze week zijn er diverse ondernemers die een speciale actie houden om het Glazen huis te sponsoren. Maar ook bewoners van Zorgcentrum Aldenhorst dragen hun steentje bij. De acties die tot nu toe bij de organisatie bekend zijn:

Plaza de Frietkraam
Bij Plaza de Frietkraam aan de Marijkestraat in Mill worden klanten gevraagd of zij het te betalen bedrag naar boven af willen ronden naar bijvoorbeeld ,50 of ,00 euro. Het uiteindelijke bedrag wat dit op zal leveren gaat Plaza de Frietkraam nog eens verdubbelen. Het totale bedrag zal daarna aan het Glazen huis overhandigd worden. Deze actie loopt tot en met zondag 27 april.

Vlieger-gigant.nl
Het Millse bedrijf Vlieger-gigant.nl zal 10% van de omzet doneren aan het Glazen huis Mill, van alles wat tussen 21 en 26 april verkocht wordt.
www.vlieger-gigant.nl

Zorgcentrum Aldenhorst
Bewoners van Zorgcentrum Aldenhorst in Mill hebben samen met medewerkers van Welzijn de laatste weken hard gewerkt aan de meest uiteenlopende zelfgemaakte spullen. Deze worden zondag 27 april tijdens de Lenterie verkocht. De totale opbrengst is voor het Glazen huis.

Kringloop winkel Lumpex
De nieuwe Kringloopwinkel Lumpex aan de Markt in Mill, gaat 15% van de omzet deze week sponsoren aan het Glazen huis. Bezoek dus deze winkel in de voormalige apotheek aan de Markt en bekijk www.lumpex.nl voor meer informatie.

Ook een actie aanmelden? Neem dan contact op met:
Haico van Deijne tel. 0486 - 850 214 of 06 - 21 21 54 11
www.glazenhuismill.nl