Deel dit artikel ‹ Terug

Prijsuitreiking kleurwedstrijd Partisans Athletics en ander nieuws!

Geplaatst op: vrijdag 18 april 2014


Het was eerst nog even een pittige training voor de leden van Little Athletics (8 tot en met 11 jaar) bij cheerleadervereniging Partisans Athletics, maar deze training zou worden afgesloten met de prijsuitreiking van de Paaskleurwedstrijd. Aan het eind van de training waren ze daar dan ook helemaal klaar voor. De kleurplaten hadden zij van tevoren ingeleverd, aan de jury de taak om een winnares te kiezen. De beslissende stem in de verkiezing van de prijswinnares kwam Wim, medewerker van All4fit. Hij besliste wie er volgens hem de eerste prijs in ontvangst mocht nemen.

De eerste prijs ging naar Scarlet Hendriks uit Vierlingsbeek! Zij ontving als prijs, een kettinkje met een uiltje eraan. Hierna kreeg iedereen nog een feestelijk verpakt chocolade-ei voor Pasen. Daarmee was de training voor die avond afgelopen.

We gaan binnenkort nog meer zien van de leden van Little Athletics, onder andere op het Henseniusplein in Venray op Koningsmiddag en tijdens het IAG Event tijdens het Hemelvaartweekend in Den Bosch (Flikflakhal). Little Athletics, maar ook alle andere teams van Partisans Athletics verzorgen op zaterdag 31 mei gedurende de gehele dag workshops en treden ’s avonds op in tijdens de showcase. Ondertussen bereidt team Athletics Elite zich voor op de finale van het Nederlands Kampioenschap en op het Europees Kampioenschap Cheerleaden in Bonn. Beide vinden in juni plaats.

Partnertstuntkoppel Rob & Mayke zullen samen met hun spotter Tweede Paasdag afreizen om deel te nemen aan Worlds; de Wereldkampioenschappen Cheerleaden in Orlando, USA.

Voor meer nieuws en informatie: www.partisansathletics.com of FB en Twitter.

Met sportieve groet,
Annemarie Martens-Klomp
Secretaris
Partisans Athletics Cheerleaders
info@partisansathletics.com
www.partisansathletics.com