Deel dit artikel ‹ Terug

Workshop: Een scheiding, hoe verder?

Geplaatst op: woensdag 16 april 2014


Een scheiding, hoe verder?
Zit jij in een scheiding of ben je onlangs gescheiden. Wil jij de zon weer volop zien schijnen? Of ken je iemand die wel een steuntje in de rug kan gebruiken om zijn of haar leven weer op de rit te krijgen?

Op zaterdag 17 mei 2014 organiseren Patricia Franken van Franken Scheidingsbemiddeling en Monique van der Veen van BEWUST-HELEN een workshop. Deze zal plaatsvinden in Boxmeer.

Investeer deze dag samen met “lotgenoten” om de emotionele gevolgen van een scheiding beter te kunnen begrijpen en er op een gemakkelijkere manier mee om te gaan.

Tijdens deze workshop is er de ruimte om te praten over, en te werken aan, persoonlijke zaken waar jij tegenaan loopt, zoals bijvoorbeeld boosheid en verdriet maar is er ook aandacht voor de manier van communiceren tussen partners. Door het luisteren naar verhalen van anderen, zal er vaak een stuk herkenning zijn.

Maar belangrijk is dat jij tijdens deze workshop (nieuwe) inzichten krijgt over jezelf en de situatie waarin jij je bevindt, je ontvangt handvatten die je in jouw dagelijks leven kunt gebruiken om je leven weer leuker te maken.

Op deze dag zal tevens kort worden stilgestaan bij de financiële gevolgen zoals, waar heb ik recht op, welke toeslagen zijn er en welke zijn voor mij van toepassing?

Ben jij nieuwsgierig wat deze dag voor jou kan betekenen? Doe dan mee !
De kosten voor deze dag zijn EUR 125,00. Dit is inclusief koffie, thee, een lunch en cursusmateriaal.

Heb je nog vragen, bel gerust met Patricia Franken op telefoonnummer 0485-325615 of met Monique van der Veen op telefoonnummer 06-40193253

Je kunt je aanmelden, vóór 10 mei 2014, via info@wijscheiden.nl

Website
www.wijscheiden.nl of www.bewust-helen.nl