Deel dit artikel ‹ Terug

Jubileumweekend "de Nölers", feest voor jong en oud!

Geplaatst op: maandag 14 april 2014


In 2014 viert Karnavalsgezelschap de Nölers het feit, dat ze 55 jaar geleden door een stel enthousiaste carnavalsvierders opgericht zijn, dit was op Tweede Kerstdag 26 december 1959. In januari is er een jubileumreceptie voor onze zusterverenigingen geweest, waarbij 26 verenigingen ons een bezoek gebracht hebben. In totaal hebben we tussen de 600 en 700 bezoekers gehad op deze dag, een mooie dag om op terug te kijken.

Nu is het in mei de tijd om nog een feestje te vieren, dit doen we tijdens ons jubileumweekend. Het wordt een feest voor jong en oud, voor elk wat wils!

Jeugdavond met Q-Music
Vrijdag 16 mei is er in Danscentrum Verhoeven een avond voor de jeugd van 10 tot 18 jaar, hier wordt uiteraard geen alcohol geschonken. De jeugd van Cuijk kan op deze avond heerlijk uit zijn dak gaan met de DJ’s van Q-Music. De avond duurt van 19.30 uur tot 23.30 uur en de voorverkoop start op maandag 5 mei. Kaarten zijn vanaf deze datum te verkrijgen bij Printservice Cuijk, Kaneelstraat 27b. In de voorverkoop kosten de kaarten € 5,- aan de kassa op 16 mei kosten ze € 6,-. Wees er snel bij want op is op!

Feestavond voor het gezelschap
Op zaterdag 17 mei heeft het gezelschap een eigen feestavond bij Café en Partycentrum de Bond. Hiervoor krijgen de leden van het gezelschap een uitnodiging, dit is een besloten feest.

Grote Jubileumreceptie/Reünie voor oud-leden en alle belangstellenden
In januari was er in Café & Partycentrum de Bond een receptie voor de zusterverenigingen. Nu is er 18 mei voor iedereen die de Nölers een warm hart toedraagt, gelegenheid het Bestuur en de leden te komen feliciteren tijdens deze jubileumreceptie. Op deze dag houden we dan tevens een reünie voor alle oud-leden en commissieleden.
Er zullen nog een aantal foto’s uit het verleden getoond worden, die nog niet te zien zijn geweest op de jubileumtentoonstelling bij de Fotoarchiefdienst.
We hopen u allemaal tussen 14.00 uur en 18.00 uur te zien bij Café & Partycentrum de Bond. Iedereen is welkom: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!