Deel dit artikel ‹ Terug

Cheerleaders van Partisans Athletics strijden om finaleplaatsen van het Nederlands Kampioenschap!

Geplaatst op: maandag 7 april 2014


Partisans Athletics Cheerleaders uit Boxmeer zijn aanstaande zondag 13 april al vroeg op pad om mee te doen met de tweede en tevens laatste voorronde van het Nederlands Kampioenschap Cheerleading in Zwolle. De speciaal overgevlogen jury uit Schotland en Duitsland zal hen en alle andere deelnemers gaan jureren.

Welke teams zullen zich plaatsen voor de finale NK Cheerleading? Team Athletics Elite, team Partisans Athletics en Partnerstuntkoppel Rob & Mayke maken een hele goede kans hierop.

Zondagochtend 13 april, 7.00 uur, vertrekken de cheerleaders met fans per touringcar vanaf het Weijerplein richting Landstede Arena in Zwolle. Het belooft weer een dag met spectaculaire shows vol met stunting, tumbling, turning en dance te worden! Het Nederlands Kampioenschap Cheerleaden wordt georganiseerd door de DCA (Dutch Cheerleading Association) dat officieel erkend is door de Wereld Cheerleading Bond ICU (International Cheer Union) en de Europeese Cheerleadingvereniging ECU (European Cheer Union).

Deze voorronde zal de jonge sportvereniging Partisans Athletics (slechts 6 maanden jong) met drie teams haar uiterste best gaan doen om zich te plaatsen voor de finale van het Nederlands Kampioenschap op zondag 15 juni in Utrecht. En vanzelfsprekend zullen ze alles geven om ook deze voorronde met eerste prijzen naar huis te gaan.

De teams die eerste worden tijdens de finale op het NK Cheerleading plaatsen zich hierdoor voor het EK- en WK cheerleading om Nederland te vertegenwoordigen en wellicht Brabant en Boxmeer dan natuurlijk ook.

Bent u enthousiast over deze snel groeiende geweldige sport? Ga dan zondag 13 april ook mee en ervaar het zelf. Of heeft u interesse om deze enthousiaste sportvereniging te sponsoren, zodat zij onder andere met bovenstaande evenementen kunnen deelnemen? Stuur een mailtje naar info@partisansathletics.com of kijk op www.partisansathletics.com !!

Volg ons ook op Facebook, onder Cheer Leaders en Twitter, @cheer__sport.

Ook benieuwd wat de uitslagen van deze tweede voorronde van het NK zal zijn? Lees hier meer over in de volgende editie!

Met sportieve groet,

Partisans Athletics Cheerleaders
info@partisansathletics.com
www.partisansathletics.com