Deel dit artikel ‹ Terug

Lokale Omroep Mill 6 dagen in Glazen huis Mill

Geplaatst op: maandag 7 april 2014


Van maandag 21 april tot en met zondag 27 april staat er op het kerkplein in Mill een Glazen huis. Dit alles om geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker, Alpe d’HuZes. In dit Glazen huis leden van Piets Challenge die er gedurende 6 dagen 24 uur per dag enkele fietsen draaiende zullen houden. Maar ook zijn er tijdens deze 6 dagen dagelijks van 10.00 uur tot 22.00 uur DJ’s van de Lokale Omroep Mill te vinden.

Verzoekplaten
Tijdens de uitzendingen van de Lokale Omroep Mill kan iedereen tegen betaling platen aanvragen. Dit kan door een verzoekje met minimaal 5 euro voor 21 april te bezorgen bij de studio van de Lokale Omroep Mill in Myllesweerd, of tijdens het Glazen huis in de brievenbus van het Glazen huis op het kerkplein te gooien. Speciaal voor bedrijven is er de Bedrijven Top 5. Dat wil zeggen dat een bedrijf 5 verzoekplaten aan kan vragen welke met vermelding van de bedrijfsnaam gedraaid zullen worden tijdens die week. Kosten hiervoor zijn minimaal 25,00 euro. Uiteraard gaat de volledige opbrengst van deze verzoekplatenactie naar het Glazen huis en de actie Alpe d’HuZes.

Tijdens het Glazen huis zal ook regelmatig de camera van de Lokale Omroep Mill sfeerbeelden van alle activiteiten laten zien. Luister en kijk dus ook naar de L.O.M. via FM 107.3 in de hele regio in de vrije ether, FM 87.5 op de kabel en kijk via Ziggo digitaal kanaal 45 in de gemeente Mill en Sint Hubert, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Sint Anthonis, Uden en Veghel. Analoog in de gemeente Mill kan dat via Ziggo kanaal 22.

Wilt u als bedrijf een Top 5 aanvragen? Stuur dan tijdig een mailtje met uw 5 favoriete platen naar pr@lokaleomroepmill.nl. Kijk voor meer informatie rond het Glazen huis ook op www.glazenhuismill.nl