Deel dit artikel ‹ Terug

Virtueel Alpe d'huez beklimmen in het Glazen huis Mill

Geplaatst op: zaterdag 5 april 2014


In het Glazen huis op het kerkplein in Mill kunt u tussen maandag 21 april 14.00 uur en zondag 27 april 14.00 uur zelf virtueel Alpe d’huez beklimmen. Uiteraard tegen betaling, want alle opbrengsten gaan naar de strijd tegen kanker, Alpe d’HuZes. De kosten om deel te nemen aan deze virtuele beklimming bedragen 25,-- euro waarvoor u anderhalf uur de tijd hebt deze Alpenreus te beklimmen. Reserveer tijdig datum en tijd van uw beklimming.

Het Glazen huis in Mill is een initiatief van het team Piets Challenge. Dit team bestaat uit leden uit o.a. Mill en Zeeland. Op donderdag 5 juni zullen zij te voet en op de fiets Alpe d’Huez gaan bedwingen tijdens Alpe d’HuZes. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker organiseren zij in samenwerking met Stichting Activiteiten Mill het Glazen huis. In en rond dat Glazen huis op het kerkplein van maandag 21 april tot en met zondag 27 april tal van activiteiten. Dit varieert van wandel- en fietstochten tot asperges eten en een all-in party op Koningsnacht vrijdagavond 25 april. Maar ook het virtueel beklimmen van Alpe d’Huez in het Glazen huis is een van de activiteiten die geld op moeten brengen.

Reserveer tijdig een van de beschikbare fietsen in het Glazen huis en doe actief mee aan het steunen van dit goede doel. Uiteraard kunt u ook vaker gedurende het Glazen huis een van de beschikbare virtuele Alpe d’Huez fietsen reserveren. Dit kan bij:
Mat van Sambeek tel. 0485 – 455 280 of 06 – 53 98 45 72
Haico van Deijne tel. 0486 – 850 214 of 06 – 21 21 54 11

Meer weten of zelf een actie aanmelden? Zie www.glazenhuismill.nl of bezoek de stand van het Glazen huis op 11, 12 en 13 april op de consumentenbeurs Show en Business in evenementencentrum Fitland XL in Mill.