Deel dit artikel ‹ Terug

Vernieuwde nieuws- en startpagina www.inmill.nl online

Geplaatst op: woensdag 4 februari 2009


De nieuws- en startpagina www.inmill.nl is op zondag 1 februari online gegaan met een totaal nieuwe uitstraling. Op deze site is actueel nieuws uit Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord te vinden. Daarnaast biedt de site een online uitagenda en worden er veel acties gehouden zoals het Weekboeket en prijsvragen.

Sinds 2006 is www.inmill.nl online. De initiatiefnemers, Thijs Barten en Corné Kremers, vonden het na bijna 3 jaar de hoogste tijd een vernieuwde site online te zetten. Deze nieuwe site heeft niet alleen een nieuwe uitstraling maar heeft voor nu en in de toekomst ook meer functionaliteiten. Zaken als een eigen @inmill.nl adres aanmaken en zelf agendaberichten toevoegen blijven echter bestaan.
Om de lancering van deze vernieuwde website te vieren staat er ook een prijsvraag online waarmee een laptop te winnen is. Raad de locatie die op de foto te zien is en stuur uw antwoord voor 1 mei naar de redactie van www.inmill.nl Onder alle inzendingen met het juiste antwoord zal een laptop verloot worden. Daarnaast zijn er nog wat andere leuke prijzen. Voldoende reden dus een kijkje te nemen en een gokje te wagen rond deze prijsvraag op www.inmill.nl

Hebt u nieuws of persberichten die u wilt plaatsen op www.inmill.nl ? Mail deze dan naar redactie@inmill.nl. Activiteiten die u organiseert binnen de grenzen van de gemeente Mill en Sint Hubert zijn door u zelf gratis toe te voegen aan de online uitagenda op www.uitinmill.nl Deze uitagenda is ook te bereiken via www.uitinlangenboom.nl, www.uitinsinthubert.nl en www.uitinwilbertoord.nl.
advertentie