Deel dit artikel ‹ Terug

3FM DJ's Sander Hoogendoorn en Barend van Deelen in 't Lagerhuis Mill

Geplaatst op: donderdag 3 april 2014


Vrijdagavond 18 april belooft het weer een groot feest te worden bij Grandcafé zalen ’t Lagerhuis aan de Beerseweg in Mill. Die avond staat er namelijk de 3FM DJ’s On Tour op het programma. De deuren gaan er om 21.00 uur open, toegang vanaf 16 jaar (legitimatie verplicht) en kaarten zijn à 10,00 euro in de voorverkoop verkrijgbaar bij ’t Lagerhuis en Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat in Mill. Aan de kassa vrijdagavond 18 april kosten de kaartjes 13,00 euro.

3FM was afgelopen maand de best beluisterde radiozender van Nederland. Het is voor het eerst sinds 1996 dat het radiostation de nummer één van Nederland is. Al jaren staat 3FM in de top 3 van de best beluisterde radiozenders, maar nu hebben ze de nummer één positie bereikt. Maar niet alleen op de radio doen ze het goed, ook live in het land mogen de DJ’s van 3FM er zijn. 3FM is namelijk vooruitstrevend, snel en hip: dé jongerenzender van de publieke omroep.
Dat is ook te horen en zien tijdens de 3FM DJ’s On Tour. Bewapend met de beste muziek zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring. De 3FM deejays draaien tijdens hun show vanuit een DJ booth die voorzien is van moderne LED panelen. Daarnaast maakt de show gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van licht effecten en geluidsystemen. Sander Hoogendoorn en Barend van Deelen zijn deze avond als 3FM DJ’s met dit alles live aan het werk te zien en horen.

Kortom, het belooft een daverende show te worden vrijdagavond 18 april in ’t Lagerhuis in Mill. Een mooi begin van het paasweekend met op zondagavond tevens een optreden van de band Kennèh in ’t Lagerhuis. Die avond is de toegang helemaal gratis.
Meer weten? Zie www.lagerhuismill.nl