Deel dit artikel ‹ Terug

Zoo Parc Overloon is overstelpt met 1 april telefoontjes

Geplaatst op: dinsdag 1 april 2014


Het is vandaag 1 april, de dag om mensen voor de gek te houden dan wel te verrassen met een originele grap. Ook in Zoo Parc Overloon is deze dag niet ongemerkt voorbij gegaan. Ruim 100 keer ging de telefoon over, niet omdat men op zoek was naar het ei dat de cheetah heeft gelegd of een kameel met drie bulten, maar van mensen die op zoek zijn naar meneer De Uil of mevrouw De Beer.

De telefonistes van Zoo Parc Overloon hadden zich al voorbereid op een aantal vragen naar niet-bestaande collega’s. Maar dat het er zoveel zouden zijn hadden ze toch niet verwacht. Er wordt het meest gebeld voor mevrouw De Beer en meneer De Leeuw. Gelukkig kunnen de meeste mensen er hartelijk om lachen wanneer door de telefonistes wordt uitgelegd dat er bij ons dierenpark geen medewerker werkt met die naam en dat ze in een 1 april grap zijn getrapt.

Ieder jaar op 1 april is het weer raak; voor de medewerkers van het dierenpark is de grap dan ook niet meer echt origineel. Toch werd er gelachen vandaag. Er zitten elk jaar weer erg originele namen tussen, zo ook dit jaar. Er werd onder andere gevraagd naar mevrouw K. Maki (kroonmaki) en meneer D. Daris (drommedaris). Maar de meest originele van de dag was toch wel meneer Wil de Hond.

Zoo Parc Overloon
www.overloonzoo.nl