Deel dit artikel ‹ Terug

Laatste kaartjes voor Voetbal International bij Fitland XL Mill

Geplaatst op: maandag 31 maart 2014


Op zaterdag 19 april aanstaande wordt er ter ere van het 15 jarig jubileum van het ‘Eastern open’ een groots voetbalfeest georganiseerd. Fitland XL Mill en Tiny van Gemert besloten een tijdje terug de handen in één te slaan om een gepast jubileum feest te realiseren. Dit resulteerde in een show van Voetbal International met de bekende VI presentator en gasten Wilfred Genee, Johan Derksen, René vd Gijp en Hans Kraaij aan tafel. Er is een afterparty met 30 Euro Live. Voor de VI show zijn nog een 20 kaartjes verkrijgbaar. Voor de afterparty zijn nog meerdere tickets verkrijgbaar, deze kosten in de voorverkoop 7,50 euro en zijn net als de resterende VI kaartjes verkrijgbaar bij de receptie van Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Op is op en vol is vol!

De tafelgasten: Wilfred Genee, Johan Derksen, René vd Gijp en Hans Kraaij beginnen deze avond met hun welbekende nuchtere kijk op het voetbal en leuke anekdotes. Tevens zijn de tafelgasten aanwezig op het V.I.P diner en de afterparty. Direct na afloop van Voetbal International neemt de nationaal bekende cover – band 30 euro live de muzikale touwtjes in handen om de avond te voorzien van een geweldige afsluiting.

Kaartjes zijn zolang de voorraad strekt af te halen bij de receptie van Fitland XL aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Tel. 0485 – 455 000. www.fitland.nl