Deel dit artikel ‹ Terug

Werken Elsbeth Roest in de schijnwerpers

Geplaatst op: maandag 31 maart 2014


Kunsthandel Gennep heeft deze maand weer nieuw werk aan haar collectie mogen toevoegen en wel van de kunstenaar Elsbeth Roest! Ter gelegenheid hiervan zullen op zondag 27 april van 10.30 uur tot 17.30 uur de werken van deze kunstenaar centraal staan in de galerie.

VISIE; Elsbeth Roest
Ze werkt graag met thema’s, die ze zoveel mogelijk wil doorgronden. Het recente thema is ‘gevleugeld’. De vogel is daarvoor een dankbaar onderwerp en geeft een brede invalshoek. De vogel staat symbool voor vrijheid, energie, kracht, durf, fantasie en kwetsbaarheid. De vogel ziet en overziet.

Werkwijze en materiaalgebruik;
Vanuit een abstracte ondergrond met diverse materialen, zoals gesso, zand, gelmedium, papier, karton, touwtjes, enz wordt de compositie bepaald en geschilderd met acrylverf, oliekrijt, oostindische inkt en potlood.

Dus kom allen naar onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van Elsbeth Roest te bezichtigen. Voor meer info kunt u bellen 0485-51 95 89 b.g.g. 06-51 62 60 32 of u stuurt een e-mail naar info@kunsthandelgennep.nl of u kijkt even op www.kunsthandel-gennep.nl