Deel dit artikel ‹ Terug

Nog ruimte voor ondernemers bij OntdekMill.nl Ondernemers Kwiz

Geplaatst op: zaterdag 29 maart 2014


Op vrijdagavond 11 april organiseert het platform OntdekMill.nl een quiz speciaal voor ondernemers. Emil Minten: “Doel van deze quiz is om enerzijds elkaars ondernemingen, producten en diensten te leren kennen, het vele moois in onze gemeente te ontdekken en anderzijds ook vooral te zien waar we als ondernemers elkaar kunnen versterken.” Emil is een van de vriendelijke gezichten van OntdekMill.nl en betrokken bij de organisatie van deze quiz. “Naast een meer dan gezellige quiz is het dus ook een moment om te netwerken. Of zoals de presentator van deze quiz, burgemeester Walraven eerder zei, alleen samen kunnen we werken aan een goed ondernemersklimaat in de gemeente Mill en Sint Hubert.”

Deelnemen aan deze KwizUmNie OntdekMill.nl Ondernemers Kwiz (KOOK) is helemaal gratis. Emil: “Deelnemen wil tevens zeggen gratis promotie, want de bedrijfsnamen van deelnemende teams zijn via de media en op deze avond duidelijk zichtbaar.” Tijdens de quiz is er per team 1 stemkastje. Een bedrijfsteam kan uit 1 tot maximaal 5 personen bestaan en onderling overleg is mogelijk. “Er zijn diverse mooie prijzen te winnen. Deze variëren van een overnachting in het hotel-vliegtuig bij Fitland XL tot VIP arrangementen tijdens de Voetbal International avond op 19 april in Fitland. Maar ook zijn er OntdekMill.nl prijzen zoals bijvoorbeeld het beklimmen van de Grootste leugenaar van Mill, de schoorsteen van van Hout. Maar er zijn tal van extra leuke prijzen.”

Deze quiz start vrijdagavond 11 april tussen 20.00 uur en 20.30 uur in partycentrum Fitland XL in Mill. Muzikale omlijsting is in handen van Ilse en René. Iedereen, ook niet ondernemers, is hier van harte welkom. Deze quiz maakt deel uit van het entertainmentprogramma behorende bij de consumentenbeurs Show en Business, die op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 april gehouden wordt in party- en evenementencentrum Fitland XL in Mill. Toegang is gratis.

Ondernemers die deel willen nemen kunnen zich tot woensdagavond 2 april aanmelden door een mailtje te sturen naar info@ontdekmill.nl