Deel dit artikel ‹ Terug

Tribute band Santana live in café Royal Mill

Geplaatst op: donderdag 27 maart 2014


Zaterdag 5 april staat bij café Royal aan de Kerkstraat in Mill Santana centraal. Dat vanaf 22.00 uur met de tribute band Los Cabronitos. Los Cabronitos brengt een oprecht en uit het hart gespeeld eerbetoon aan de legendarische band "Santana". Met bezieling en enthousiasme spatten klassiekers zoals "Black Magic Woman", "Europa" en wereldhits zoals "Maria Maria" en "Smooth" van het podium. Toegang gratis.

Los Cabronitos werd door gitarist Danny Plinck opgericht in de zomer van 2012. In 2013 kwam de ontwikkeling in een stroomversnelling en kreeg de band na een reeks spetterende optredens snel een hoogwaardige reputatie in de Bredase regio. Al snel speelde de band ook geregeld buiten Breda en in 2014 staat de agenda gevuld met optredens door heel Nederland. Frontman Jarno Ibarra maakte bovendien furore in Holland’s Got Talent 2012 en the Voice of Holland en zong daar o.a. Maria Maria. Een show van Los Cabronitos brengt iedereen in beweging. Latin, funk en rock met een zomerse inslag, gespeeld door ervaren musici die al sinds jaar en dag met elkaar spelen.

Meer weten over deze band? Zie www.loscabronitos.nl. Over deze en alle andere optredens en activiteiten in café Royal is meer te vinden op www.caferoyalmill.nl