Deel dit artikel ‹ Terug

Amateurkunst in Beers bekijken?

Geplaatst op: woensdag 26 maart 2014


Kom dan naar de Kloosterhof in Beers. Daar wordt een amateurkunst manifestatie gehouden van 11.00 tot 16.00 uur. 65 amateurkunstenaars exposeren en verkopen daar hun kunst.

Omdat het de 10e keer is dat serviceclub “Raam en Maas”dit evenement organiseert, vinden er extra activiteiten plaats. Zo komen er enkele professionele kunstenaars demonstreren. Winny Jacobs komt schilderen en Riek Bardoel maakt keramiek. Hein Aldenhoven heeft samen met de kinderen van de school in Beers Artmannetjes gemaakt. Ongeveer 100 Artmannetjes worden samen gepresenteerd in een “Love-project”.
Muziek is een belangrijk onderdeel van deze kunstmanifestatie. Maria Centen komt met haar opleidingsorkest spelen, Jori van Gemert, een Cuijkse zangeres, komt zingen en de Djembeegroep Asawali Djembéfola treedt op.

De burgemeester van Cuijk, de heer W. Hillenaar, komt vanwege de 10e keer, de amateurkunst manifestatie openen.
Jaarlijks organiseert serviceclub “Raam en Maas”dit evenement. De opbrengst van deze amateurkunstmanifestatie gaat geheel naar het goede doel. Dat is dit jaar een dovenschool in Jiboro, Gambia. De entree bedraagt € 2.50, kinderen gratis entree. Rondom de Kloosterhof in Beers is voldoende parkeergelegenheid. U bent van harte welkom op 30 maart in Beers.

Voor meer informatie over de amateurkunst manifestatie kunt u terecht bij Heleen Ghijsen heleen.ghijsen@ziggo.nl 0485-315747