Deel dit artikel ‹ Terug

Theatervoorstelling "Geniet er maar van"

Geplaatst op: vrijdag 21 maart 2014


Bekende Brabanders Karin Bruers en Henk van Straten in theater Myllesweerd

Op zaterdag 5 april staan Karin Bruers en Henk van Straten in theater Myllesweerd  met hun theaterprogramma ‘Geniet er maar van’. In deze voorstelling verkennen zij de pieken en dalen van het ouderschap. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door niemand minder dan Björn van der Doelen, voormalig PSV'er.

Karin Bruers is gerenommeerd cabaretière (o.a. comedy train) en aspirant schrijfster (Brigadier oversteekmoeder), Henk van Straten is juist gerenommeerd schrijver (nominatie Libris) en aspirant cabaretier. Het zijn twee Brabanders met een grote mond en een klein hartje, die samen een onwaarschijnlijk duo vormen. Zo schelen zij twintig jaar en ongeveer vijf liter tatoeageinkt, maar toch vullen zij elkaar geweldig aan. Karin en Henk hebben allebei kinderen. Die van Karin inmiddels groot, die van Henk nog gedeeltelijk in de luiers. In hun voorstelling Geniet er maar van (met als ondertitel: te laat voor geen kinderen) verkennen ze de pieken, maar vooral ook dalen van hun ouderschap en dissen zij smeuïgheden op uit hun eigen kindertijd. Dat alles gebeurt onder muzikale begeleiding van Björn van der Doelen, bekend als voormalig PSV’er, maar ook zanger/gitarist van de band Allez Soldaat. Na afloop van de theatertour zal er een boek samen worden gesteld met de verhalen van Karin, Henk én het publiek.

Geniet er maar van (try-out) begint op zaterdagavond 5 april om 20.15 u. en de zaal is open om 20.00 u. Een kaartje kost € 15,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaartjes kunt u tot één week voor de voorstelling reserveren via theater@myllesweerd.nl. Daarna zijn ze verkrijgbaar aan de balie van Myllesweerd of op de avond van de voorstelling zelf. Kijk voor meer informatie over het vaste theater- (en film)programma van Myllesweerd op www.myllesweerd.nl. Ook in het theaterseizoen 2014/2015 biedt theater Myllesweerd weer een programma aan.