Deel dit artikel ‹ Terug

Fifties en Sixtiesday in Mill

Geplaatst op: woensdag 7 januari 2009


Op zondag 12 juli staan in het centrum van Mill de jaren vijftig en zestig centraal. Dit zal gebeuren tijdens de derde Fifties en Sixtiesday die dag gehouden zal worden. Net als voorgaande edities staan er marktkramen met handelswaar uit die periode, is er muziek en entertainment en uiteraard verwacht de organisatie weer veel oldtimers en hun trotse bezitters.

Het duurt allemaal nog even maar toch is de organisatie alweer volop bezig met de Fifties en Sixtiesday 2009. Deze zal op zondag 12 juli van 11.00 uur tot 18.00 uur gehouden worden in het centrum van Mill. Dit jaar verwacht men nog meer marktkramen met handelswaar uit de jaren van vetkuiven, petticoats en popcorn, komt er nog meer muziek en vermaak en zijn er alweer diverse eigenaren van oldtimers die hebben laten weten naar Mill te komen. Daarom zal dit jaar niet alleen een gedeelte van de Hoogstraat, de Kerkstraat en het gemeentehuisplein gebruikt worden, maar komen er mogelijk ook op het marktplein oldtimers te staan.

Bent u ook een liefhebber van materialen, muziek en auto’s en overige zaken uit de jaren vijftig en zestig? Noteer dan alvast zondag 12 juli in uw agenda. Wanneer u een marktkraam en of grondplaats wilt reserveren kunt u contact opnemen met de organisatie. Dat kan telefonisch op tel. 06-10838612, mail info@mosstime.nl of kijk op www.fiftiesday.nl.