Deel dit artikel ‹ Terug

4 april alweer vierde editie HopShop!

Geplaatst op: dinsdag 18 maart 2014


Beugen – Na drie succesvolle edities, kan er ook dit jaar weer volop geshopt, geproefd en gesnuffeld worden tijdens de HopShop in Beugen. Op vier april zal het evenement plaatsvinden: leuke kraampjes, een gezellige sfeer, proeverijtjes, een modeshow en een spetterende AfterParty! Creatieve ondernemers en bedrijven presenteren hun artikelen of producten aan het geïnteresseerde publiek. Hierbij kan gedacht worden aan sieraden, geurtjes, woonaccessoires en kleding. Voor ieder wat wils!

Nieuwe locatie
Een verschil met vorig jaar is de locatie van de HopShop: dit jaar zijn bezoekers welkom in MFC Het Kruispunt (Kerkplein 6, Beugen). De AfterParty, met DJ John Macraven, wordt net als vorig jaar gehouden in Café-Zaal Het Posthuis (Kerkplein 1). Uiteraard zijn heren ook van harte welkom!
Wanneer je tussen 20.00 uur en 21.30 uur binnenkomt, ontvangt je een gratis lot voor een verrassingsloterij. De entree bedraagt 3,00 euro.

Vrouwenbingo
De enthousiaste organisatie van de HopShop is ondertussen ook druk bezig met het organiseren van een ander evenement. Op woensdag 29 oktober zullen zij de eerste HopShop Vrouwen Bingo organiseren in Café-Zaal Het Posthuis in Beugen. Tijdens deze bingo zijn allemaal leuke prijzen te winnen, zet de datum dus vast in je agenda!
Meer informatie over de HopShop en alle deelnemende ondernemers vind je op Twitter.com/HopShopBeugen en Facebook.com/BeugenseHopShop.