Deel dit artikel ‹ Terug

Kom ook in actie voor het Glazen huis in Mill

Geplaatst op: maandag 17 maart 2014


Piets Challenge uit Zeeland en Mill gaat voor 100.000 euro

Van maandag 21 april (2e paasdag) tot en met zondag 27 april staat er een Glazen huis op het kerkplein in Mill. In dit Glazen huis leden van het team Piets Challenge. Zij gaan gedurende de 6 dagen 24 uur per dag minimaal 2 fietsen in het Glazen huis draaiende houden. Door sponsoring probeert het team op deze manier geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker voor Alpe d’HuZes. Maar ook staan er in het Glazen huis enkele andere fietsen waar men (tegen betaling) virtueel Alpe d’Huez kan beklimmen. Belangstellenden kunnen nu al een van deze fietsen reserveren en zo deze actie steunen.

Kom in actie
Maar ook u kunt in actie komen voor het Glazen huis. Wilt u zelf als club, vereniging, school of instelling activiteiten organiseren om geld in te zamelen voor Alpe d’HuZes? Laat het dan de initiatiefnemers weten. Gaat u zelf gemaakte spullen verkopen? Gaat u zelf tegen sponsoring een prestatie leveren? Verkoopt u als bedrijf speciale producten ten behoeve van dit goede doel of wilt u een andere actie opzetten om extra inkomsten te genereren voor dit Glazen huis in Mill en de strijd tegen kanker via Alpe d’HuZes? Laat het dan nu aan de organisatie weten. Samen met diverse eigen acties hoopt Piets Challenge tijdens het beklimmen van de Alpe d’Huez op 5 juni 100.000 euro verzameld te hebben.

Het organiserende team van Piets Challenge 2014 bestaat uit Mat van Sambeek uit Mill, Henri Verhoeven uit Haren (bij Ravenstein), Mary Verhoeven uit Zeeland, Marie-Louise Heis uit Zeeland, Karin Klamer uit Zeeland, Geertje Braks uit Mill en Haico van Deijne uit Zeeland. Mat, Henri, Karin en Haico gaan op donderdag 5 juni daadwerkelijk diverse malen de Alpe d’Huez op fietsen en Mary, Geertje en Marie Louise gaan de berg te voet bedwingen. Rond de organisatie van het Glazen huis in Mill heeft het team van Piets Challenge ondersteuning van Stichting Activiteiten Mill.

Wilt u meer weten, uw hulp aanbieden of een eigen actie aanmelden voor het Glazen huis tbv Alpe d’HuZes? Neem dan contact op met:
Mat van Sambeek tel. 0485 – 455 280 of 06 – 53 98 45 72
Haico van Deijne tel. 0486 – 850 214 of 06 – 21 21 54 11
Per mail kunnen uw reacties naar: hvdeijne@yahoo.com

Meer informatie is te vinden op www.glazenhuismill.nl