Deel dit artikel ‹ Terug

Evenementenhal wint bronzen prijs 'Congreslocatie van het Jaar'!

Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014


Evenementenhal Venray mag zich tot de drie beste congreslocaties van 2013 noemen. Maandagmiddag won de Limburgse locatie van Evenementenhal de derde prijs van ‘Congreslocatie van het Jaar’ tijdens het jaarlijkse Meetings Business Event. Evenementenhal biedt diverse zakelijke arrangementen voor o.a. vergaderen, congressen, netwerkevents en dit alles volgens het welbekende full service concept van Evenementenhal.

In totaal waren er 22 locaties genomineerd die werden beoordeeld op de criteria; ligging van de locatie, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. De toekenning van de awards werd bepaald door stemmen, de gemiddelde waardering vanuit de stemrapporten en door een deskundige jury. Evenementenhal werd gekozen door een buitengewoon hoge waardering van de gasten, waarbij de jury zich volledig aansloot. “Uitstekende faciliteiten, zeer gastvrij, prachtig concept, goed te bereiken locatie en de zalen zijn compleet en sfeervol ingericht.” De prijs werd in ontvangst genomen door de afdeling Meetings & Events, Christel Elbertse.

Evenementenhal is trots op deze prijs. Ellen van der Vegte, Meetings & Evens Venray: “Evenementenhal Venray werkt hard aan het ontwikkelen van prettige (net)werkomgevingen. We bieden op drie locaties in het land congres- en vergaderruimten met verschillende arrangementen. Samen met een professioneel team zorgen we dat ieder moment binnen de muren van Evenementenhal tot in de puntjes is verzorgd. Wij zijn dan ook zeer vereerd met de derde prijs van Congreslocatie van het Jaar 2013.”

Congreslocatie van het Jaar
De uitreiking van de Awards voor Congreslocatie van het Jaar vond plaats op het Landgoed Zonheuvel te Doorn (Utrechtse Heuvelrug). De prijzen werden uitgereikt tijdens het Meetings Business Event, een netwerk- en inspiratiebijeenkomst voor meeting- en congresorganisatoren en voor de aanbieders van meeting-, training- en congreslocaties. Het geheel werd gepresenteerd door dagvoorzitter Hans Kazàn.

Evenementenhal Venray
Evenementenhal Venray streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen te nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden. Deze locatie ligt aan de A73 en kent een inpandige oppervlakte van 30.000 m2. Er is voldoende parkeergelegenheid en een demonstratieterrein. “Laat u ook verassen en daag ons uit met uw wensen, aldus Van der Vegte. Graag tot ziens in Venray!”