Deel dit artikel ‹ Terug

Verkiezingsdebatten bij Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: vrijdag 14 maart 2014


Vrijdagavond 14 maart organiseert Dagblad de Gelderlander een verkiezingsdebat met alle lijsttrekkers uit de gemeente Mill en Sint Hubert. Dit vanaf 20.00 uur in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Iedereen is hierbij van harte welkom. Geen zin of tijd om er naar toe te gaan? Volg het debat dan live via de Lokale Omroep Mill. Dit debat zal namelijk rechtstreeks uitgezonden worden op radio en TV.

Komende zondag (16 maart) is er bij de Lokale Omroep Mill een debat tussen de Vier Kernen Partij en de Dorpslijst Langenboom. Dit tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Ook dit debat is live te volgen via radio en TV. Afgelopen zondag ging Frans Meulepas al in gesprek met Algemeen Belang ’90 en het CDA. Komende zondag zal hij met de 2 oppositiepartijen in gesprek gaan. Het debat van zowel zondag 9 als van komende zondag 16 maart zal maandag- en dinsdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur herhaald worden.

Ook op de verkiezingsdag zelf, woensdag 19 maart, is de Lokale Omroep Mill actief. Dat met een live uitzending op radio en TV vanaf 21.00 uur. Frans Meulepas zal met lijsttrekkers en andere politieke kopstukken in spanning de verkiezingsuitslag afwachten en tussendoor met hen in gesprek gaan. Dit alles rechtstreeks vanuit het gemeentehuis.

De Lokale Omroep Mill afdeling TV en TV krant is te ontvangen via Ziggo digitaal op kanaal 45 in de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert, Landerd, Sint Anthonis, Uden en Veghel. Luisteren kan via FM 107.3 in de vrije ether in de hele regio, op de kabel op FM 87.5 en wereldwijd via www.lokaleomroepmill.nl