Deel dit artikel ‹ Terug

"Mindy & The Good Vibes Society" op vrijdag 21 maart a.s. live in De Weijer Boxmeer

Geplaatst op: woensdag 12 maart 2014


Waan je op een feest waar heren in prachtige pakken gekleed gaan en dames hun mooiste korset en jurk aangetrokken hebben. De drankjes vloeien rijkelijk, er wordt volop gedanst en op ’t stijlvolle podium maakt een band de avond compleet met heerlijke livemuziek.

De in Boxmeer geboren en opgegroeide Millse zangeres Mindy is op 21 maart a.s., met haar nieuwe band "Mindy & The Good Vibers Society", LIVE te zien en te horen in De Weijer Boxmeer.
Deze band is gevormd tijdens de productie van haar meest recente eigen album "Inside Out".

Een 9-mansband speelt soul/pop/funky repertoire van the old days en ook van nu. Deze band met zeer stijlvolle vintage uitstraling heeft alles in huis om het publiek te vermaken met een dosis muziek om van te genieten en op te dansen!

Op het podium staat zangeres Mindy met haar betoverende stem met aan haar zijde een blazerssectie en achtergrondzangeres die moeiteloos een dansje meedoen. Dit alles ondersteund door in pak en hoed gestoken toetsenist, gitarist, bassist en ritmesectie.

Veel hedendaagse artiesten, zoals Bruno Mars, Justin Timberlake, Joss Stone en Alain Clark vinden nog steeds inspiratie in oude dansmuziek. Hits van deze artiesten zullen bij ‘Mindy & The Good Vibes Society’ dus ook zeker niet ontbreken.

Een optreden van ‘Mindy & The Good Vibes Society’ betekent dansen met een onuitputtelijke hoeveelheid energie. Zij voorzien uw feest niet alleen van muziek, maar cree?ren een prachtig vintage feest dat het publiek zich nog lang zal herinneren.

Datum: vrijdag 21 maart 2013
Tijd: 20.30 – 01.00 uur
Entree: 10 euro, aan de deur 12,50 euro
Kaartverkoop/informatie: www.deweijer.nl