Deel dit artikel ‹ Terug

Persuitnodiging

Geplaatst op: maandag 10 maart 2014


Ruim twintig ondernemers en het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk sluiten een overeenkomst tot samenwerking. Maandag 10 maart vindt de eerste ondertekening plaats tussen Toeristisch Ontmoetingspunt De Nieuwenhof in Mill en het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk ( RBT LvC).

Het RBT LvC heeft de samenwerking gezocht met ondernemers uit de toeristisch recreatieve sector in het Land van Cuijk voor het vestigen van een Toeristisch Ontmoetingspunt in hun zaak. Op deze wijze wil het RBT LvC de informatievoorziening aan de gasten van het Land van Cuijk, na invoering van een nieuw toeristisch concept waarbij de bestaande VVV kantoren opgevormd worden tot Toeristisch Ontmoetingspunt, opnieuw vormgeven. In de Toeristische Ontmoetingspunten komt de heerlijke ontmoeting met de gast tot stand, zodat deze daadwerkelijk de Brabantse gastvrijheid ervaart. In elk Toeristisch Ontmoetingspunt zijn groeters aanwezig; dit kan de ondernemer zijn, of een van de medewerkers/vrijwilligers. Het Ontmoetingspunt is tevens het punt waar vandaan de gids-groeters op pad gaan met gasten om hen verhalen te vertellen over de omgeving. Om dit alles te faciliteren gaat maandagmorgen 10 maart om 9.00 uur de eerste cursus voor groeters van start in Van der Valk Hotel Cuijk.

Ruim twintig ondernemers verspreid over het hele Land van Cuijk hebben zich bereid getoond deze taak om ontmoetingen tot stand te brengen, op zich te nemen. Voor velen een herkenbare activiteit; zij beantwoorden al met enige regelmaat vragen van bezoekers en toeristen over het aanbod in het Land van Cuijk. Vanaf 1 april a.s. zijn alle Toeristische Ontmoetingspunten, herkenbaar aan de groengeblokte vlag en een gevelschildje, in bedrijf.

Maandag 10 maart a.s. vindt de allereerste ondertekening van de overeenkomst tot samenwerking tussen het RBT LvC en Toeristisch Ontmoetingspunt Groepsaccommodatie De Nieuwenhof aan de Nieuwenhofweg 5 in Mill plaats. Vóór 1 april a.s. tekent de rest van de ondernemers ook de overeenkomst.

Programma:
16.30 uur Ontvangst en Heerlijke Ontmoeting met Marianne van Heijningen van Groepsaccommodatie De Nieuwenhof
16.45 uur Ondertekening met aansluitend de mogelijkheid tot het stellen van vragen

Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.